• VBH Works

    uw partner in ieder sloop- en bouwproject!

Sloopwerken

Sloopwerken behoren al 20 jaar tot onze vaste activiteiten. Al die tijd heeft VBH Works sloopwerk uitgevoerd voor:

  • Aannemers;
  • Woningbouwstichtingen;
  • Tegelzetters;
  • Keuken en badkamerbedrijven;
  • Talloze particulieren.

Ruime ervaring

Door onze ervaring kunnen wij het werk voor zeer concurrerende prijzen uitvoeren. VBH Works ziet slopen anders als het verwijderen van een muur of vloer, wij kijken verder. Niet alleen bekijkt VHB Works wat de veiligste, efficiëntste en snelste manier is om te slopen, ook kijken we naar de volgorde in het bouwproces en waar de afvalstoffen heen gaan. Alles op een zodanige manier om op een verantwoorde manier met het milieu om te gaan.

VBH Works is een toevoeging voor ieder project dankzij onze ervaring met kleine sloopwerken als aanbouwen, keuken slopen, badkamer slopen en vloeren. Daarnaast helpen we graag mee tot aan het het strippen van volledige panden en het slopen van staal en beton constructies op grote projecten. Kortom: voor ieder bouwproject zijn wij dé aangewezen partner!

Hoge kwaliteit sloopwerk

Het leveren van de beste kwaliteit staat hoog in het vaandel bij VBH Works. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en houden rekening met het pand waarin gewerkt wordt. Zo kunt u van ons verwachten dat wij zorgvuldig afplakken, met stofbeperking werken en altijd onze werkplek veilig en opgeruimd achterlaten. Neem contact op voor meer informatie.

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.