• VBH Works

    uw partner voor elk sloop- en bouwproject!

Sloopwerken

Sloopbedrijf VBH Works is gespecialiseerd in sloopwerken. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine sloopwerkzaamheden. Wij hebben onder andere ervaring in de volgende sloopwerken:

Tevens zijn wij uw specialist als het gaat om het strippen van panden en het slopen van staal- en betonconstructies. Voor ieder project is Sloopbedrijf VBH Works dé aangewezen partner!

Grote en kleine sloopwerken

Wij worden ingezet voor zowel grote als kleine sloopwerkzaamheden. Of we nu een wand moeten slopen voor woningrenovatie, een betonvloer moeten verwijderen of een complete bedrijfshal strippen; wij hebben voor elke klus de juiste gereedschappen en apparatuur in huis. Wij staan voor een veilige en zorgvuldige aanpak, waarbij we in de communicatie de lijnen kort houden. Zo kunnen wij flexibel ingezet worden bij grotere projecten waar ook andere werkzaamheden plaatsvinden. We houden daarbij altijd rekening met de omgeving, zodat de overlast minimaal is.

Veiligheid voor alles

Bij sloopwerken, klein en groot, moet de veiligheid te allen tijde gewaarborgd zijn. Dat geldt zowel voor de medewerkers als voor de omgeving. Voor elk project maken we een plan en analyseren we de veiligheidsrisico’s, zodat wij daarop kunnen anticiperen en tijdens de sloop veilig kunnen werken. Daarbij maken wij gebruik van verschillende hulpmiddelen en gereedschap dat elk jaar gekeurd wordt.

Sloopbedrijf VBH Works: voor kwaliteit!

Sloopwerken behoren al voor meer dan twintig jaar tot onze vaste activiteiten. In deze tijd hebben wij sloopprojecten uitgevoerd voor:

  • Aannemers;
  • Woningbouwstichtingen;
  • Tegelzetters;
  • Keuken- en badkamerbedrijven;
  • Particulieren.

Sloopbedrijf VBH Works denkt actief met u mee en kijkt naar de veiligste, efficiëntste en snelste manier van werken. Dit betekent dat wij ook op een verantwoorde manier met het milieu omgaan. Vaak kan het vrijgekomen materiaal opnieuw worden gebruikt of verwerkt worden tot een nieuwe grondstof; hier nemen wij altijd de juiste maatregelen voor. Verder kunt u van ons verwachten dat wij de omgeving zorgvuldig afplakken, met stofbeperking werken én de werkplek veilig/opgeruimd achterlaten. Voor elke klus, wat u wenst, leveren wij een oplossing op maat. Kwaliteit gegarandeerd!

Sloopwerken: betonboren, betonzagen en meer

Naast sloopwerken zijn wij gespecialiseerd in betonboren en betonzagen. Sloopbedrijf VBH Works levert vakwerk. Bovendien kunt u bij ons rekenen op zeer concurrerende prijzen. Onder referenties en via onze Facebookpagina kunt u alvast een kleine impressie verkrijgen van onze mogelijkheden!

Heeft u vragen over onze diensten? Of heeft u direct een partner nodig voor uw sloopwerken? Neem contact op met Sloopbedrijf VBH Works en laat u vrijblijvend adviseren door één van onze medewerkers. Als specialist in slopen kunnen wij ieder project de baas! U kunt ons bereiken via 073-6907943 en info@vbhworks.nl.

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.