• VBH Works

    Laat uw badkamer slopen over aan échte specialisten

Badkamer slopen

Wilt u uw badkamer slopen? Schakel VBH Works in voor het slopen van uw badkamer. Wij realiseren sloopwerk voor een zeer scherpe prijs. Bovendien bent u bij ons gewaarborgd van kwaliteit. U kunt rekenen op een vakkundige sloop van de gevraagde werkzaamheden.

Badkamer laten slopen door dé expert!

U kunt er voor kiezen om uw badkamer te laten slopen of zelf aan de slag te gaan met de sloopwerken. Met VBH Works kiest u voor een ervaren specialist die de volgende voordelen met zich meebrengt:

  • Vakkundige sloop;
  • Afvoeren van puin en materiaal;
  • Zeer concurrerende prijs.

VBH Works voor al uw sloopwerk

Het slopen van uw badkamer brengt meer haken en ogen met zich mee dan u vooraf zou denken. U dient namelijk een gedeelte van de vloer te slopen om bij de hoofdleidingen te komen. Verder heeft u gereedschap nodig om bijvoorbeeld de badkamertegels te kunnen verwijderen.

Bij het realiseren van sloopwerk zullen gaten in de wanden of vloer achtergelaten worden. Het is belangrijk dat de vloeren of wanden opnieuw geëgaliseerd en gestuct worden. Dit is noodzakelijk om eventuele problemen met een nieuwe badkamer in de toekomst te voorkomen. In overleg met u maken we samen duidelijke afspraken over welke werkzaamheden wij verrichten. Hierbij staan wij voor een veilige, zorgvuldige én flexibele aanpak.

Neem contact op voor een offerte

Een goede voorbereiding is belangrijk om kwaliteit te leveren. VBH Works hecht veel waarde aan het leveren van onderzoek, een strakke planning en een goede samenwerking met u als klant. Voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen. Onder referenties verkrijgt u alvast een goed beeld van de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.