• VBH Works

    Laat uw badkamer slopen over aan échte specialisten

Badkamer slopen

Zoekt u iemand om uw badkamer te slopen? Schakel dan Sloopbedrijf VBH Works in. Wij realiseren sloopwerken voor een zeer scherpe prijs. Bovendien bent u bij ons gewaarborgd van kwaliteit. U kunt rekenen op een vakkundige en veilige sloop van de gevraagde sloopwerkzaamheden, waarbij we rekening houden met de omgeving.  De lijnen zijn kort zodat communicatie helder en duidelijk verloopt. Na het slopen van uw badkamer zorgen wij uiteraard voor de afvoer van het puin en materiaal, en laten wij de werkplaats netjes achter.

Badkamer slopen door dé sloopexpert

Het slopen van een badkamer moet zorgvuldig gebeuren. Er moet rekening gehouden worden met bestaande waterleidingen én elektriciteitsleidingen. U wilt natuurlijk niet dat deze beschadigd raken. Wij zorgen ervoor dat alles goed verloopt. Met Sloopbedrijf VBH Works kiest u namelijk voor een ervaren specialist. U kunt bij ons dan ook rekenen op:

  • Vakkundige en zorgvuldige sloop;
  • Afvoer van puin en materiaal;
  • Zeer concurrerende prijs.

Voorbereidingen

Het slopen van een badkamer is wellicht ingewikkelder dan u vooraf zou denken. Zo moet er vaak ook een gedeelte van de vloer gesloopt worden om bij alle hoofdleidingen te komen. Het is belangrijk dat de stroom- en watertoevoer naar de badkamer uitgeschakeld is, en dat er geen water meer in de leidingen staat voordat ze losgekoppeld worden. Met professionele en moderne gereedschappen gaan wij vervolgens te werk om uw badkamer geheel te ontmantelen. Wilt u de tegels van de muren bijvoorbeeld wel behouden? Dan zorgen wij voor bescherming, zodat deze niet beschadigd raken.

Oplevering van een gesloopte badkamer

Bij het realiseren van sloopwerken zullen gaten in de wanden of vloer achtergelaten worden. Het is belangrijk dat de vloeren of wanden opnieuw geëgaliseerd en gestuct worden. Dit is noodzakelijk om eventuele problemen met een nieuwe badkamer in de toekomst te voorkomen. In overleg maken we samen duidelijke afspraken over welke werkzaamheden wij verrichten. Hierbij kunt u bij ons rekenen op een veilige, zorgvuldige én flexibele aanpak.

Kosten badkamer slopen

Een goede voorbereiding is belangrijk om kwaliteit te leveren. Sloopbedrijf VBH Works hecht veel waarde aan het doen van onderzoek, een strakke planning én een goede samenwerking met u als klant. Voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen. Onder referenties verkrijgt u alvast een goed beeld van de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Daarnaast plaatsen wij regelmatig sloopprojecten op Facebook. Sloopbedrijf VBH Works: voor het vakkundig slopen van uw badkamer.

Mogelijkheden VBH Works

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

of contacteer VBH Works op telefoonnummer: 073-6907943.