• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Den Bosch voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Tilburg

Heeft u een sloopbedrijf in Tilburg nodig voor sloopwerk? VBH Works is dé specialist op het gebied van slopen. Sloopwerk moet vakkundig en betrouwbaar worden uitgevoerd. Door onze ervaring kunnen wij bij elk project kwaliteit waarborgen. Bij sloopwerk komt meer kijken dan alleen het slopen. Zo is vakkundig personeel, grondwerk en transport erg belangrijk. VBH Works sloopt effectief en milieubewust!

Werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren als sloopbedrijf

VBH Works is gespecialiseerd in:

  • Betonboren;
  • Betonzagen;
  • Bobcat werken;
  • Sleuven hakken;
  • Groenvoorziening;
  • Grondwerk;
  • Bestrating.

Door het opbouwen van duurzame relaties weten wij iedere keer de lat voor onszelf te verhogen. Geen enkele uitdaging is te gek en wij worden daarom ook graag uitgedaagd. Bovendien zorgen we ervoor dat bij ieder project de veiligheid van mensen én de omgeving gewaarborgd wordt. Wij maken gebruik van de beste materialen, waardoor vakwerk leveren. Bij VBH Works staat u nooit voor onvoorziene kosten, wij maken onze werkzaamheden af op de door uw gewenste dag.

Markten sloopbedrijf Tilburg

Wij zijn werkzaam in diverse branches en projecten, zo werken wij voor bedrijven en particulieren. Voor industriële ondernemingen leveren wij een breed dienstenpakket. Onze medewerkers denken graag met u mee en alle sloopwerken worden op uw wensen afgestemd. Bij VBH Works spreekt het voor zich dat de werkplaats veilig en opgeruimd achtergelaten wordt.

Contact

Communicatie staat bij ons erg hoog in het vaandel. Wij werken nauwkeurig met u samen, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Tijdens een project kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen en/of onduidelijkheden. Wilt u meer weten over onze producten of diensten? Schroom dan niet om om contact met ons op te nemen!

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.