• VBH Works

    Wilt u uw keuken slopen? Schakel VBH in voor uw sloopproject!

Keuken slopen

Het slopen van een keuken dient vakkundig gedaan te worden. Met een gerust hart kunt u sloopwerk aan VBH Works overlaten. Met passie, professionalisme en oplossingsgerichtheid gaan wij iedere klus te werk. Bij uw keuken slopen kunt u rekenen op:

  • Een concurrerende offerte;
  • Het afvoeren van puin en overbodig materiaal;
  • Kort en nauw contact.

Keuken slopen en afvoeren

Wij hechten veel waarde aan de omgeving. U en het milieu staan centraal bij de gevraagde sloopwerkzaamheden. Overbodig materiaal voeren wij af naar erkende partners zodat het hergebruikt kan worden. Voor het personeel en u als klant geldt dat wij werken met machines en materiaal om de omgeving stofvrij te houden. VBH Works werkt alléén onder de beste werkomstandigheden voor iedereen.

Uw sloopbedrijf voor iedere sloopklus

VBH Works heeft als sloopbedrijf veel ervaring in sloopwerken. Voor zowel grote- als kleine sloopprojecten kunt u onze expertise inschakelen. Door de jaren heen hebben wij werkzaamheden gerealiseerd voor:

  • Particulieren;
  • Ondernemers;
  • Aannemers en andere partners.

Wij worden gekenmerkt door efficiency, inzet en een grote mate van flexibiliteit. Het slopen van uw keuken gaat in goed overleg met u. VBH Works levert kwaliteit af op de afgesproken deadlines. Naast sloopwerken kunt u bij ons terecht voor betonzagen, betonboren, sleuven hakken en bobcat werken.

Aanvragen van offerte op maat

Neem contact met ons op voor het verkrijgen van meer informatie. Via info@vbhworks kunt u natuurlijk ook direct uw offerte aanvragen. Voor het slopen van uw keuken stellen wij graag een offerte op maat op. Meer informatie over onze werkzaamheden vindt u onder referenties en onze social media kanalen. Op Facebook plaatsen wij namelijk met enige regelmaat diverse realisaties!

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.