• VBH Works

    Wilt u uw keuken slopen? Schakel VBH in voor uw sloopproject!

Keuken slopen

Wilt u uw keuken slopen? Laat het over aan VBH Works! Met een passie voor slopen en veel expertise in het vak, kunt u het vakkundig verwijderen van uw oude keuken met een gerust hart aan ons overlaten. Ook kunnen wij u voorzien van professioneel advies rondom sloopwerken. Bij het slopen van uw keuken kunt u bij ons rekenen op:

  • Een concurrerende offerte;
  • Het afvoeren van puin en overbodig materiaal;
  • Communicatie met korte lijnen.

Zorgvuldig en veilig uw keuken slopen

Het is belangrijk dat het verwijderen van een keuken goed en zorgvuldig gebeurt. Soms kan het verwijderen van de keuken bijvoorbeeld gevolgen hebben voor de structuur van het gebouw. Ook kunnen water- en elektriciteitsleidingen beschadigd raken. Wij gaan altijd zorgvuldig te werk en zorgen dat dit soort fouten voorkomen worden. Uiteraard doen wij er ook alles aan om het werk veilig uit te voeren. We zorgen voor persoonlijke beschermingsmiddelen maar nemen ook maatregelen om te zorgen dat de omgeving veilig is. Met onze slooptechnieken beperken we bovendien de overlast tot een minimum.

Keuken slopen en afvoeren

Wij hechten veel waarde aan de omgeving. Onze medewerkers, de omgeving en het milieu staan centraal bij de gevraagde sloopwerkzaamheden. Overbodig materiaal voeren wij af naar erkende partners zodat het hergebruikt kan worden. Voor werknemers en klanten geldt dat wij werken met machines en materiaal om de omgeving stofvrij te houden. VBH Works werkt alléén onder de beste werkomstandigheden voor iedereen.

Voorbereiding

Voordat wij beginnen met het slopen van uw keuken, maken we duidelijke afspraken met u aangaande de planning en de kosten die ermee gemoeid zijn. Uiteraard maken wij van tevoren een offerte op maat met een overzicht van de te verwachten kosten. Verder bekijken we ook altijd de situatie ter plaatse voordat we aan de gang gaan, zodat we een gedegen en veilig plan van aanpak kunnen opstellen.

Uw sloopbedrijf voor iedere sloopklus

VBH Works heeft als sloopbedrijf veel ervaring in sloopwerken. Voor zowel grote als kleine sloopprojecten kunt u onze expertise inschakelen. Door de jaren heen hebben wij werkzaamheden gerealiseerd voor:

  • Particulieren;
  • Ondernemers;
  • Aannemers en andere partners.

Efficiency, inzet en een grote mate van flexibiliteit zijn onze kernwaardes. Het slopen van uw keuken gaat altijd in goed overleg met u. VBH Works levert kwaliteit af op de afgesproken deadlines. Naast sloopwerken kunt u bij ons terecht voor betonzagen, betonboren, sleuven hakken en bobcat werken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze services omtrent het slopen van een keuken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Via info@vbhworks kunt u natuurlijk ook direct een offerte aanvragen voor het slopen van uw keuken. Meer informatie over onze werkzaamheden vindt u onder referenties en op onze social media kanalen. Op Facebook plaatsen wij namelijk met enige regelmaat verschillende projecten waar we mee bezig zijn of aan gewerkt hebben.

Diensten VBH Works

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

of contacteer VBH Works op telefoonnummer: 073-6907943.