• VBH Works

    Wilt u uw keuken slopen? Schakel VBH in voor uw sloopproject!

Keuken slopen

Wilt u uw keuken slopen? Het slopen van keukens dient vakkundig gedaan te worden. Met een gerust hart kunt u sloopwerken aan VBH Works overlaten. Met passie, professionalisme en oplossingsgerichtheid gaan wij iedere klus te werk. Bij het slopen van uw keuken kunt u rekenen op:

  • Een concurrerende offerte;
  • Het afvoeren van puin en overbodig materiaal;
  • Kort en nauw contact.

Keuken slopen en afvoeren

Wij hechten veel waarde aan de omgeving. Onze medewerkers, de omgeving en het milieu staan centraal bij de gevraagde sloopwerkzaamheden. Overbodig materiaal voeren wij af naar erkende partners zodat het hergebruikt kan worden. Voor werknemers en klanten geldt dat wij werken met machines en materiaal om de omgeving stofvrij te houden. VBH Works werkt alléén onder de beste werkomstandigheden voor iedereen.

Uw sloopbedrijf voor iedere sloopklus

VBH Works heeft als sloopbedrijf veel ervaring in sloopwerken. Voor zowel grote als kleine sloopprojecten kunt u onze expertise inschakelen. Door de jaren heen hebben wij werkzaamheden gerealiseerd voor:

  • Particulieren;
  • Ondernemers;
  • Aannemers en andere partners.

Wij worden gekenmerkt door efficiency, inzet en een grote mate van flexibiliteit. Het slopen van uw keuken gaat in goed overleg met u. VBH Works levert kwaliteit af op de afgesproken deadlines. Naast sloopwerken kunt u bij ons terecht voor betonzagen, betonboren, sleuven hakken en bobcat werken.

Kosten van keuken laten slopen

Neem contact met ons op voor het verkrijgen van meer informatie. Via info@vbhworks kunt u natuurlijk ook direct een offerte aanvragen voor het slopen van uw keuken. Meer informatie over onze werkzaamheden vindt u onder referenties en op onze social media kanalen. Op Facebook plaatsen wij namelijk met enige regelmaat diverse realisaties.

Diensten VBH Works

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

of contacteer VBH Works op telefoonnummer: 073-6907943.