• VBH Works

    Wilt u uw vloer slopen? Schakel Sloopbedrijf VBH Works in!

Vloer slopen

Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar bedrijf dat uw vloer vakkundig en zorgvuldig kan verwijderen? VBH Works is gespecialiseerd in sloopwerken en u kunt bij ons terecht voor grote en kleine sloopwerken. Wij hebben ervaring met alle soorten vloeren. VBH Works uit Berlicum (NB) heeft niet alleen de mensen, maar ook de machines in huis om zelfs het zwaarste sloopwerk op een veilige manier voor u uit te voeren. Uiteraard zorgen wij voor de juiste afvoer van puin en afval en laten wij de werkplaats altijd schoon en netjes achter.

Vloer slopen: betonvloer

Voor het slopen van een betonvloer moet het juiste materieel ingezet worden; meestal gaat dit niet met de hand. Niet alleen het harde beton moet gebroken worden; ook zit er nog bewapening in die doorgeslepen moet worden om het te kunnen verwijderen. Natuurlijk gaan wij altijd voorzichtig te werk en zorgen wij voor zo min mogelijk overlast. Het slopen van vloeren gaat vaak gepaard met een hoop vrijkomend stof; door bepaalde slooptechnieken kunnen wij dit tot een minimum beperken.

Vloer slopen en weer opbouwen

Wij kunnen de bestaande vloer helemaal voor u slopen en de ruimte klaarmaken voor een nieuwe vloer. U kunt die nieuwe vloer ook door onze partners van VBH Totaalvloeren laten aanleggen. Zo kunt u uw hele vloerenproject bij ons onderbrengen. Wij denken graag met onze klanten mee, zodat we voor elk project de beste oplossing hebben.

Vloer slopen: de kosten

De kosten voor het slopen van een vloer hangen sterk af van het soort vloer dat gesloopt moet worden. Natuurlijk speelt ook het oppervlak een grote rol. De ene vloer is wat makkelijker aan te pakken dan de andere. Materiaal en dikte van de vloer hebben hier uiteraard invloed op. Wilt u een goede indicatie van de kosten voor het slopen van uw vloer? Neem contact met ons op en vertel ons uw plannen; wij maken dan een mooie offerte voor u op maat.

Contact

Heeft u vragen over onze werkwijze? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Stuur ons dan gerust een bericht of bel ons op 073-6907943. Wij helpen u graag verder!

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

of contacteer VBH Works op telefoonnummer: 073-6907943.