• VBH Works

    Wilt u uw vloer slopen? Schakel Sloopbedrijf VBH Works in!

Vloer slopen

Laat uw vloer slopen door een erkend sloopbedrijf. Als specialist in sloopwerken kunt u ons inschakelen voor zowel grote als kleine sloopprojecten. Sloopbedrijf VBH Works richt zich op:

  • Oplossingen voor de bouwsector;
  • Oplossingen voor industriële ondernemingen;
  • Particulieren.

Zowel voor het slopen van gewone vloeren als betonvloeren

Het slopen en verwijderen van uw vloer is een zware klus. U dient zowel professioneel gereedschap te hebben als voldoende fysieke kracht. Los hiervan staan de herstel- en schoonmaakwerkzaamheden. Met Sloopbedrijf VBH Works als partner wordt uw vloer gesloopt en verwijderd op een professionele wijze. U kunt erop rekenen dat uw omgeving te allen tijde schoon achtergelaten wordt.

Eveneens kunt u ons inschakelen voor het strippen van uw woning en het verwijderen van staal- en betonconstructies. De mate van flexibiliteit is een grote kracht van VBH Works.

Tegelvloer slopen en een nieuwe plaatsen

Met hulp van professioneel gereedschap en vakkundig personeel gaan wij aan de slag met het slopen van uw vloer. Uw tegelvloer kan verwijderd worden in de keuken, badkamer of woonkamer.

Door actief met u mee te denken, gaan we op een veilige, efficiënte en snelle manier aan de slag. Eventueel kunt u ons, VBH Totaalvloeren, inschakelen voor het plaatsen van een nieuwe dek- en afwerkvloer. Wij ontzorgen u door ons unieke concept, waarbij VBH alle werkzaamheden voor haar rekening neemt. Van het slopen van uw vloer tot aan het plaatsen van een nieuwe vloer; VBH is uw vloerspecialist.

Benieuwd naar de kosten?

Neem contact met ons op voor uw sloopproject, wij kunnen u dan een gerichte offerte toesturen voor de gevraagde werkzaamheden. Ook voor werkzaamheden met betrekking tot betonboren, betonzagen, sleuven, sloopwerken en grondwerk staan wij voor u klaar. Een overzicht van al onze werkzaamheden vindt u onder onze diensten en referenties. VBH Works: voor het vakkundig en snel laten slopen van uw huidige vloer.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

of contacteer VBH Works op telefoonnummer: 073-6907943.