• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Den Bosch voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Den Bosch

Met 20 jaar ervaring in de sloopbranche mogen wij ons een ervaren specialist noemen en hét sloopbedrijf in de regio Den Bosch. Ons sloopbedrijf is dan ook een begrip in de Den Bosch en omstreken. Door onze specialisatie op het gebied van sloopwerken, maar ook door onze uitgebreide dienstverlening en concurrerende prijzen, werken aannemers, projectontwikkelaars, particulieren en woningbouwverenigingen graag met ons samen.

Vakkundige renovatie sloop

Vanwege de goede ligging is Den Bosch erg interessant voor bedrijven en particulieren om zich te vestigen. Wel is het zo dat veel oude woningen, bedrijfspanden en fabriekspanden vaak niet voldoen aan de wensen van deze tijd; renovatie is dan op zijn plaats. Hiervoor moeten vaak eerst sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd. In tegenstelling tot veel andere sloopbedrijven uit de regio Den Bosch, zien wij slopen anders dan het simpelweg verwijderen van een muur, vloer, badkamer of keuken. Bij renovatiesloop is het belangrijk om stof arm en trillingsvrij te werken. Paden en vloeren schermen wij daarbij volledig af, ter bescherming van de werkplek en de omgeving.

Hét adres voor sloopwerken in Den Bosch

Of het nu gaat om het slopen van een enkel wandje, renovatiesloop of het strippen van een volledig gebouw; VBH Works gaat elke uitdaging op het gebied van sloopwerk in de regio Den Bosch aan.

Wij kiezen hierbij voor een veilige, zorgvuldige en flexibele aanpak. Kenmerkend voor onze manier van werken is de actieve samenwerking, korte lijnen en duidelijke communicatie. Wij onderstrepen het belang van een goede relatie tussen de medewerkers en u als opdrachtgever. Voorafgaand en tijdens de sloopwerkzaamheden houden wij rekening en contact met de omgeving.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom hechten wij grote waarde aan goed onderzoek, een strakke planning en goed overleg. Door concrete afspraken en werkomschrijvingen te maken, zorgen wij voor duidelijkheid en overzicht. Bovendien houden wij rekening met het milieu: het materiaal dat vrijkomt bij de sloop kan vaak worden hergebruikt of verwerkt tot nieuwe grondstof. En natuurlijk leveren wij het restafval gescheiden aan bij een erkende afvalverwerker. Kom direct in contact met ons!

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.