• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Den Bosch voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Den Bosch

Met 20 jaar ervaring in de sloopbranche mogen wij ons een ervaren specialist noemen en hét sloopbedrijf regio Den Bosch. Ons sloopbedrijf is een begrip in de Den Bosch en omstreken. Door onze specialisatie op het gebied van sloopwerken, uitgebreide dienstverlening en concurrerende prijzen, zijn wij hét sloopbedrijf voor aannemers, projectontwikkelaars, particulieren en woningbouwverenigingen.

Vakkundige renovatie sloop

Vanwege de goede ligging is Den Bosch erg interessant voor bedrijven en particulieren om zich te vestigen.
Veel oude woningen, bedrijfspanden en fabriekspanden voldoen vaak niet aan de wensen van deze tijd en vragen om renovatie. Hiervoor moeten vaak eerst sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd. Anders dan veel andere sloopbedrijven uit de regio Den Bosch, zien wij slopen anders dan het verwijderen van een muur, vloer, badkamer of keuken. Bij renovatie sloop is het belangrijk om stof arm en trillingsvrij te werken. Paden en vloeren worden volledig afgeschermd, ter bescherming van de werkplek.

Hét adres voor sloopwerken in Den Bosch

Of het nu gaat om het slopen van een enkel wandje, renovatie sloop of het strippen van een volledig gebouw; VBH Works gaat elke uitdaging op het gebied van sloopwerk in de regio Den Bosch aan.

Wij kiezen hierbij voor een veilige, zorgvuldige en flexibele aanpak. Kenmerkend voor onze manier van werken is de actieve samenwerking, korte lijnen en duidelijke communicatie. Wij onderstrepen het belang van een goede relatie, tussen de medewerkers en u als opdrachtgever. Voorafgaand en tijdens de sloopwerkzaamheden houden wij rekening en contact met de omgeving.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom hechten wij grote waarde aan goed onderzoek, een strakke planning en goed overleg. Door concrete afspraken en werkomschrijvingen te maken, zorgen wij voor duidelijkheid en overzicht. Het materiaal dat vrijkomt bij de sloop kan worden hergebruikt of verwerkt tot nieuwe grondstof. En natuurlijk leveren wij het restafval gescheiden aan bij een erkende afvalverwerker. Kom direct in contact met ons!

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.