• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Veghel voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Veghel

Of het nu gaat om renovatiesloop, het strippen van gebouwen of kaalsloop: VBH Works is hét sloopbedrijf voor de regio Veghel. Goede sloopwerken vallen en staan met een perfecte organisatie, planning en verwerking. Wij weten wat er bij sloopwerk komt kijken: Vakkundig personeel, specialistisch sloopmateriaal, transport, grondwerk en milieuaspecten.

Geen sloopproject te complex

VBH heeft al meer dan 20 jaar ervaring in sloopwerkzaamheden. Wij worden veelal ingezet voor sloopwerken bij particulieren. Daarnaast zijn wij ook al jaren hét sloopbedrijf voor aannemers, tegelzetters, woningbouwstichtingen, keukenbedrijven en badkamerbedrijven uit de regio Veghel. Een van de voornaamste redenen waarom bedrijven en particulieren sloopwerken door ons laten uitvoeren, is omdat wij verder denken dan alleen slopen. Wij zorgen dat alles netjes en opgeruimd wordt achtergelaten, zodat de volgende in het bouwproces snel aan de slag kan.

VBH Works hét sloopbedrijf

Het vakmanschap dat bij sloopwerken komt kijken is aanzienlijk. Een goede uitvoering start met nauwkeurige berekeningen en een goede inventarisatie van de risico’s. Veiligheid moet worden gegarandeerd en vrijgekomen afvalstoffen moeten op een milieuverantwoorde manier worden afgevoerd. Hierbij is de inzet van een vakkundig sloopbedrijf en het juiste materieel essentieel.

Of het nu gaat om renovatie sloopwerk, het strippen van gebouwen of woningen, slopen van straatwerk of grondwerk: VBH Works is hét sloopbedrijf voor de regio Veghel! Neem daarom direct contact op.

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.