• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Breda voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Breda

Zoekt u een sloopbedrijf in Breda of omgeving? Sloopbedrijf VBH Works helpt u met het slopen van bouwkundige en industriële bouwprojecten. Als sloopspecialist staan wij bovendien voor u klaar bij het slopen van uw:

  • Badkamer;
  • Keuken;
  • Vloer.

Door jarenlange ervaring kunnen wij projecten effectief en milieubewust slopen. VBH Works staat voor goed materiaal, vakkennis en het leveren van uitstekende kwaliteit. Wij stemmen onze sloopwerkzaamheden af op u als klant!

Betonzagen, sleuven hakken en meer

VBH Works is gespecialiseerd in alle facetten van het slopen. Naast sloopwerken kunt u daarom bij ons terecht voor:

Een totaal overzicht van gerealiseerde projecten vindt u onder referenties. Neemt u gerust een kijkje om alvast een indruk te verkrijgen. Hier staan projecten gerealiseerd voor zowel bedrijven, instellingen als particulieren.

VBH Works: het sloopbedrijf in Brabant!

Bij sloopwerken dient u rekening te houden met meer dan alleen slopen. U dient tevens rekening te houden met planningen, verwerking, transport en milieuaspecten. Met een ruime ervaring van 20 jaar kunt u slopen aan VBH Works toevertrouwen in de omgeving van Brabant.

Slopen voor zowel zakelijke- als particulieren klanten

Bij VBH Works vinden we het belangrijk dat u nooit voor verrassingen komt te staan. Daarom zorgen we altijd voor duidelijke en scherpe tarieven. Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt proberen wij altijd een zo goed mogelijke inschatting van de kosten te geven. Dit is voor beide partijen vaak van belang. Wat niemand zit te wachten op een grote kosten verandering.

Particulieren

Onze meest voorkomende sloopwerkzaamheden komen meestal van particulieren opdrachtgevers. Voorbeelden zoals keukens slopen, draagmuren verwijderen of vloeren slopen. Wij proberen dit altijd doen voor scherpe tarieven voor de klant. Daarnaast denken we graag mee met de klant voor de beste oplossing.

Zakelijk

Ook voor zakelijke partijen voeren wij opdrachten graag uit. Wij werken bijvoorbeeld voor aannemers, makelaars en architecten. Voorbeelden van opdrachten zijn het slopen van grote bedrijfspanden of stalen constructies. Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op

Wij zijn VCA gecertificeerd. Dit betekent dat u bij al onze werkzaamheden kunt rekenen op veiligheid en kwaliteit. VBH Works houdt rekening met uw veiligheid, van de omgeving en de medewerkers die voor uw project werken.

Vragen?

Heeft u vragen over onze mogelijkheden? Zoekt u naar een sloopbedrijf in de omgeving van Breda voor uw sloopwerken? Neem contact op met VBH Works via 073-6907943 of info@vbhworks.nl. Via onze Facebookpagina kunt u alvast een kleine impressie verkrijgen van onze mogelijkheden. Wij heten u graag welkom bij Sloopbedrijf VBH Works!

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.