• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Breda voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Breda

Zoekt u een sloopbedrijf in Breda of omgeving? Sloopbedrijf VBH Works helpt u met het slopen van bouwkundige en industriële bouwprojecten. Als sloopspecialist staan wij bovendien voor u klaar bij het slopen van uw:

  • Badkamer;
  • Keuken;
  • Vloer.

Door jarenlange ervaring kunnen wij projecten effectief en milieubewust slopen. VBH Works staat voor goed materiaal, vakkennis en het leveren van uitstekende kwaliteit. Wij stemmen onze sloopwerkzaamheden af op u als klant!

Betonzagen, sleuven hakken en meer

VBH Works is gespecialiseerd in alle facetten van het slopen. Naast sloopwerken kunt u daarom bij ons terecht voor:

Een totaal overzicht van gerealiseerde projecten vindt u onder referenties. Neemt u gerust een kijkje om alvast een indruk te verkrijgen. Hier staan projecten gerealiseerd voor zowel bedrijven, instellingen als particulieren.

VBH Works: het sloopbedrijf in Brabant!

Bij sloopwerken dient u rekening te houden met meer dan alleen slopen. U dient tevens rekening te houden met planningen, verwerking, transport en milieuaspecten. Met een ruime ervaring van 20 jaar kunt u slopen aan VBH Works toevertrouwen in de omgeving van Breda.

Slopen voor zowel zakelijke- als particulieren klanten

Bij VBH Works vinden we het belangrijk dat u nooit voor verrassingen komt te staan. Daarom zorgen we altijd voor duidelijke en scherpe tarieven. Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt proberen wij altijd een zo goed mogelijke inschatting van de kosten te geven. Dit is voor beide partijen vaak van belang, want niemand zit te wachten op een grote afwijkingen in de geraamde kosten.

Particulieren

Onze meest voorkomende sloopwerkzaamheden komen meestal van particulieren opdrachtgevers. Keukens slopen, draagmuren verwijderen of vloeren slopen zijn daar goede voorbeelden van. Wij hanteren daarbij altijd de scherpst mogelijke tarieven voor de klant. Daarnaast denken we graag met u mee voor de beste oplossing.

Zakelijk

Ook voor zakelijke partijen voeren wij opdrachten graag uit. Wij werken bijvoorbeeld voor aannemers, makelaars en architecten. Voorbeelden van opdrachten zijn het slopen van grote bedrijfspanden of stalen constructies. Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn VCA gecertificeerd. Dit betekent dat u bij al onze werkzaamheden kunt rekenen op veiligheid en kwaliteit. VBH Works houdt rekening met uw veiligheid, van de omgeving en de medewerkers die voor uw project werken.

Grote en kleine sloopwerken

Of u nu een kleine of een grote klus heeft voor ons als sloopbedrijf in Breda of omgeving, u kunt altijd op ons rekenen. Renovatiesloop, kaalsloop of het strippen van een gebouw: sloopwerk moet gepaard gaan met een perfecte organisatie, een slimme planning en een efficiënte verwerking. Wij maken altijd gebruik van het juiste materiaal en de gereedschappen die voor uw klus het meest efficiënt werken. Zo hebben wij bijvoorbeeld een zeer wendbare, sterke Bobcat in ons machinepark die wij inzetten voor grotere sloopklussen, waarbij hij diverse functies kan uitvoeren dankzij verschillende hulpstukken.

Slopen met een plan

Als sloopbedrijf komen wij graag naar Breda. Wij zullen echter nooit zomaar beginnen met slopen; altijd houden wij rekening met de omstandigheden en de omgeving en we maken dan ook van tevoren een goed en degelijk plan. Daarmee kunnen de sloopwerkzaamheden op een veilige, verantwoorde én efficiënte manier uitgevoerd worden. Zo houden we ook altijd rekening met de werkzaamheden die ná het slopen nog uitgevoerd moeten worden. De lijnen zijn kort en wij communiceren graag met de andere partijen in het bouwproject, zodat het gehele bouwproces zo vlot mogelijk verloopt. Uiteraard laten wij onze werkplek na afloop altijd opgeruimd en netjes achter.

Vragen?

Heeft u vragen over onze mogelijkheden? Zoekt u naar een sloopbedrijf in de omgeving van Breda voor uw sloopwerken? Neem contact op met VBH Works via 073-6907943 of info@vbhworks.nl. Via onze Facebookpagina kunt u alvast een kleine impressie verkrijgen van onze mogelijkheden. Wij heten u graag welkom bij Sloopbedrijf VBH Works!

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.