• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Breda voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Breda

Zoekt u een sloopbedrijf in Breda of omgeving? Sloopbedrijf VBH Works helpt u met het slopen van bouwkundige en industriële bouwprojecten. Als sloopspecialist staan wij bovendien voor u klaar bij het slopen van uw:

  • Badkamer;
  • Keuken;
  • Vloer.

Door jarenlange ervaring kunnen wij projecten effectief en milieubewust slopen. VBH Works staat voor goed materiaal, vakkennis en het leveren van uitstekende kwaliteit. Wij stemmen onze sloopwerkzaamheden af op u als klant!

Betonzagen, sleuven hakken en meer

VBH Works is gespecialiseerd in alle facetten van het slopen. Naast sloopwerken kunt u daarom bij ons terecht voor:

Een totaal overzicht van gerealiseerde projecten vindt u onder referenties. Neemt u gerust een kijkje om alvast een indruk te verkrijgen. Hier staan projecten gerealiseerd voor zowel bedrijven, instellingen als particulieren.

VBH Works: het sloopbedrijf in Brabant!

Bij sloopwerken dient u rekening te houden met meer dan alleen slopen. U dient tevens rekening te houden met planningen, verwerking, transport en milieuaspecten. Met een ruime ervaring van 20 jaar kunt u slopen aan VBH Works toevertrouwen in de omgeving van Brabant.

Wij zijn VCA gecertificeerd. Dit betekent dat u bij al onze werkzaamheden kunt rekenen op veiligheid en kwaliteit. VBH Works houdt rekening met uw veiligheid, van de omgeving en de medewerkers die voor uw project werken.

Vragen?

Heeft u vragen over onze mogelijkheden? Zoekt u naar een sloopbedrijf in de omgeving van Breda voor uw sloopwerken? Neem contact op met VBH Works via 073-6907943 of info@vbhworks.nl. Via onze Facebookpagina kunt u alvast een kleine impressie verkrijgen van onze mogelijkheden. Wij heten u graag welkom bij Sloopbedrijf VBH Works!

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.