• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Nijmegen voor elk sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Nijmegen

Voor al uw sloopwerken in de omgeving van Nijmegen komt u naar Sloopbedrijf VBH Works. Het is belangrijk om slopen over te laten aan een echte specialist. Sloopwerken worden derhalve vakkundig en betrouwbaar uitgevoerd. Met professioneel apparatuur en vakkundige werknemers kunt u ons inschakelen voor zowel grote als kleine sloopprojecten in regio Nijmegen.

In te schakelen voor diverse sloopwerken

Sloopbedrijf VBH Works heeft onder andere ervaring in de volgende sloopwerkzaamheden:

  • Slopen van de badkamer, keuken of vloer;
  • Strippen van panden;
  • Slopen van staal- en betonconstructies.

Wij denken actief met u mee. Dit betekent dat wij onze sloopwerken uitvoeren op een veilige, efficiënte en snelle manier. Vanzelfsprekend houden wij hierbij het milieu en de directe omgeving in de gaten. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het zorgvuldig afplakken van de omgeving, het werken met stofbeperking én het veilig houden van de werkplek.

Sloopwerkzaamheden voor particulieren en bedrijven

In Nijmegen en omgeving staat Sloopbedrijf VBH Works klaar voor:

  • Aannemers;
  • Woningbouwverenigingen;
  • Tegelzetters;
  • Badkamer- en keukenbedrijven;
  • Particulieren.

Een gezonde relatie tussen u als opdrachtgever en VBH Works is belangrijk bij het bouwproject. Wij houden de lijnen kort en zorgen voor een duidelijke communicatie. Hierbij hechten wij een grote waarde aan een gedegen onderzoek, een strakke planning en goed overleg met de opdrachtgever. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat de sloopwerkzaamheden naar behoren worden uitgevoerd.

Slopen met een plan

Wij vinden het belangrijk dat het slopen goed en veilig gebeurt en daarom maken wij altijd vooraf een plan. We letten dan op de omstandigheden en de omgeving waarin het sloopwerk moet gaan plaatsvinden zodat we een gedegen risicoanalyse kunnen maken. Zo bent u er zeker van dat alles niet alleen efficiënt, maar ook veilig gebeurt. Verder houden wij ook altijd rekening met de volgende stap: wat gaat er gebeuren na het slopen? Op deze manier kan ook de volgende fase in het bouwproces zonder problemen starten en wordt het gehele bouwproces efficiënter.

Bobcat

U kunt ons inschakelen voor kleine en grote sloopklussen in de regio Nijmegen; we hebben passend materieel voor elke klus. Zo hebben we voor zwaardere sloopwerkzaamheden een Bobcat tot onze beschikking. Deze compacte, wendbare machine op rupsbanden kunnen we op heel veel plekken inzetten. Hij kan op de moeilijkst bereikbare plekken komen en haalt een snelheid tot wel 13 km per uur. Zo kunnen we hem inzetten voor het slopen van vloeren, muren en funderingen, maar ook voor het strippen van grote bedrijfshallen kan deze machine gebruikt worden. Door verschillende hulpstukken op de Bobcat te gebruiken is hij echt multifunctioneel. Ook sloopafval is snel afgevoerd met deze alleskunner.

Sloopbedrijf Nijmegen: schakel VBH direct in!

Als erkend sloopbedrijf in de omgeving van Nijmegen helpen wij u graag. Neem contact met ons op voor uw mogelijkheden of vraag direct uw offerte aan. Naast sloopwerken kunt u bij ons terecht voor betonboren, betonzagen, sleuven hakken, bobcat werken, bestrating, groenvoorziening én grondwerk. Sloopbedrijf VBH Works staat voor u klaar!

Een volledige impressie van onze mogelijkheden vindt u onder referenties en op onze Facebook– en LinkedIn pagina.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.