• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Nijmegen voor elk sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Nijmegen

Voor al uw sloopwerken in de omgeving van Nijmegen komt u naar Sloopbedrijf VBH Works. Het is belangrijk om slopen over te laten aan een echte specialist. Sloopwerken worden derhalve vakkundig en betrouwbaar uitgevoerd. Met professioneel apparatuur en vakkundige werknemers kunt u ons inschakelen voor zowel grote als kleine sloopprojecten in regio Nijmegen.

In te schakelen voor diverse sloopwerken

Sloopbedrijf VBH Works heeft onder andere ervaring in de volgende sloopwerkzaamheden:

  • Slopen van de badkamer, keuken of vloer;
  • Strippen van panden;
  • Slopen van staal- en betoncontructies.

Wij denken actief met u mee. Dit betekent dat wij onze sloopwerken uitvoeren op een veilige, efficiënte en snelle manier. Vanzelfsprekend houden wij hierbij het milieu in de gaten. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het zorgvuldig afplakken van de omgeving, het werken met stofbeperking én het veilig houden van de werkplek.

Sloopwerkzaamheden voor particulieren en bedrijven

In Nijmegen en omgeving staat Sloopbedrijf VBH Works klaar voor:

  • Aannemers;
  • Woningbouwverenigingen;
  • Tegelzetters;
  • Badkamer- en keukenbedrijven;
  • Particulieren.

Een gezonde relatie tussen u als opdrachtgever en VBH Works is belangrijk bij het bouwproject. Wij houden de lijnen kort en zorgen voor een duidelijke communicatie. Hierbij hechten wij een grote waarde aan een gedegen onderzoek, een strakke planning en goed overleg met de opdrachtgever. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat de sloopwerkzaamheden naar behoren worden uitgevoerd.

Sloopbedrijf Nijmegen: schakel VBH direct in!

Als erkend sloopbedrijf in de omgeving van Nijmegen helpen wij u graag. Neem contact met ons op voor uw mogelijkheden of vraag direct uw offerte aan. Naast sloopwerken kunt u bij ons terecht voor betonboren, betonzagen, sleuven hakken, bobcat werken, bestrating, groenvoorziening én grondwerk. Sloopbedrijf VBH Works staat voor u klaar!

Een volledige impressie van onze mogelijkheden vindt u onder referenties en op onze Facebook– en LinkedIn pagina.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.