• VBH Works

    uw partner voor elk sloop- en bouwproject!

Betonboringen

Betonboren is vakwerk. Betonboringen kunt u dan ook het beste overlaten aan een ervaren partner. VBH Works staat u graag bij als echte specialist door gebruik van de modernste technieken en gereedschappen. Wij kunnen productie maken op een nieuwbouwproject, maar ondersteunen u ook met oplossingsgericht denken en het uitvoeren van bijvoorbeeld renovaties. Zo zijn wij breed inzetbaar en helpen we u met elk bouwproject!

Wij kunnen betonboringen met diamantboren uitvoeren vanaf ∅16 tot ∅750. U kunt VBH Works dan ook inschakelen voor o.a.:

  • Boringen in betonvloeren en asfaltverhardingen;
  • Boringen in beton- en metselwerk wanden;
  • Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren;
  • Boren van ankergaten inclusief het leveren en bevestigen van de ankers in alle soorten en maten;
  • Boren van ventilatiegaten in woningen, inclusief het leveren en aanbrengen van ventilatiekokers en –roosters.

Betonboringen met een diamantboor

De diamantboor is de hardste boor die er is en kan dan ook perfect gebruikt worden voor betonboren. Door de diamantpunten op het uiteinde van de boor kan door het hardste beton heen geboord worden. Betonboren is precisiewerk; kennis en ervaring is daarom essentieel om betonboringen met de diamantboor correct uit te voeren. De vakmensen van VBH Works kunnen elke betonboorklus met de diamantboor aan en voeren de werkzaamheden veilig en efficiënt uit.

VBH houdt rekening met het milieu

Na het boren blijven er tal van af te voeren materialen over. De zorg voor het afvoeren van betonresten en metselwerk nemen wij u graag uit handen.  Zo gebruikt VBH Works de ook nieuwste stofzuigers en afzuigtechnieken om mee te gaan met de ontwikkelingen op het gebied van stofbeperking. Uiteraard laten wij na de verrichte werkzaamheden onze werkplek schoon  en netjes achter.

Betonboren: Vraag direct uw offerte aan

Wilt u meer weten over betonboren? Neem vrijblijvend contact op met VBH Works. Als sloopbedrijf kunt u daarnaast bij ons terecht voor sloopwerken, betonzagen, sleuven hakken, bobcat werken, bestrating, groenvoorziening en grondwerk. Voor een kleine impressie van gerealiseerde werkzaamheden kunt u ons volgen op LinkedIn of op Facebook.

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.