• VBH Works

    uw partner voor elk sloop- en bouwproject!

Markten

Met al onze kennis en ervaring zijn wij als sloopbedrijf actief in diverse markten. We werken aan grote en kleine projecten voor bedrijven, maar wij zijn er ook voor particulieren. We begeven ons dus zowel op de particuliere als de zakelijke markt. VBH Works denkt met u mee om elk bouw- of sloopproject zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Oplossingen bouwsector

VBH Works staat binnen de bouwsector bekend als een betrouwbaar en flexibel sloopbedrijf. Steeds meer aannemers weten ons te vinden. Wij bieden oplossingen waardoor we alle activiteiten optimaal op elkaar kunnen afstemmen. Communicatie verloopt soepel en gestructureerd via korte lijnen. Ons dienstenpakket is zeer breed en we zijn dan ook op meerdere gebieden in te zetten. Ons machinepark is modern en up-to-date en kan de zwaarste klussen aan. Natuurlijk zorgen onze vakmensen ervoor dat alles op een veilige, efficiënte en snelle manier wordt uitgevoerd!

Oplossingen voor industriële ondernemingen

Van het afbreken van een bedrijfshal tot het strippen van een complete constructie: ook voor industriële ondernemingen kunnen wij veel betekenen. VBH Works begrijpt hoe complex het veilig en efficiënt slopen van bedrijfshallen, magazijnen etc. kan zijn. We denken altijd met u mee, zodat alle sloopwerkzaamheden op uw wensen worden afgestemd. We stellen een sloopplan op om de werkzaamheden te coördineren, en natuurlijk staat de veiligheid van alle medewerkers voorop. Onze certificering waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening.

Voor het afvoeren van materiaal hoeft u uiteraard geen andere partner in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat al het puin en overige materialen op een correcte manier worden afgevoerd en verwerkt. Van planning tot afvoer: wij ondersteunen u tijdens het gehele proces!

Oplossingen voor particulieren

Particulieren kunnen bij ons terecht voor kleine en grote projecten. Een badkamer slopen, een keuken strippen of het leegrijden van de tuin: wij bieden particulieren een breed dienstenpakket en ieder project wordt snel en efficiënt uitgevoerd. Puin en afval voeren we voor u af en we laten alles netjes achter. Te allen tijde houden we de veiligheid van u, onze werknemers én de omgeving in de gaten. Zo heeft u nergens meer omkijken naar.

Sloopbedrijf voor alle markten

Wilt u graag meer weten over onze diensten of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neemt u gerust contact op; VBH Works helpt u graag met alle sloopactiviteiten!

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.