• VBH Works

    uw partner in ieder sloop- en bouwproject!

Markten

Wij zijn door onze kennis en ervaring actief in diverse branches en projecten voor bedrijven maar wij zijn er ook voor particulieren.

Oplossingen bouwsector

VBH Works wordt als betrouwbaar en flexibel sloopbedrijf gezien in de bouwsector. Steeds meer aannemers weten ons te vinden. Wie bieden oplossingen waardoor we alle activiteiten optimaal op elkaar kunnen afstemmen. Wij bieden u een breed dienstenpakket dat op een veilige, efficiënte en snelle manier wordt uitgevoerd.

Oplossingen voor industriële ondernemingen

Van het afbreken van een bedrijfshal tot strippen van een complete constructie. Wij leveren een breed dienstenpakket voor industriële ondernemingen. Wij denken graag met u mee en alle sloopwerkzaamheden worden op uw wensen afgestemd en de veiligheid van alle medewerkers voorop. Onze certificering waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening.

Oplossingen voor particulieren

Particulieren kunnen bij ons terecht voor een badkamer slopen of keuken slopen tot het leeg rijden van de tuin. Wij bieden particulieren ook een breed dienstenpakket en ieder project wordt snel een efficiënt uitgevoerd. Wij voeren het afval af en laten alles netjes achter. Zo heeft u nergens geen omkijken naar.

Wilt u graag meer weten over onze diensten of wilt u een vrijblijvend afspraak maken? Neemt u gerust contact op en wij helpen u graag met alle sloop activiteiten.

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.