• VBH Works

    uw partner voor elk sloop- en bouwproject!

Markten

Wij zijn door onze kennis en ervaring actief in diverse branches en projecten voor bedrijven, maar wij zijn er ook voor particulieren.

Oplossingen bouwsector

VBH Works wordt als een betrouwbaar en flexibel sloopbedrijf gezien in de bouwsector. Steeds meer aannemers weten ons te vinden. Wij bieden oplossingen waardoor we alle activiteiten optimaal op elkaar kunnen afstemmen. Wij bieden u een breed dienstenpakket dat op een veilige, efficiënte en snelle manier wordt uitgevoerd.

Oplossingen voor industriële ondernemingen

Van het afbreken van een bedrijfshal tot het strippen van een complete constructie: wij leveren een breed dienstenpakket voor industriële ondernemingen. VBH Works denkt graag met u mee, zodat alle sloopwerkzaamheden op uw wensen worden afgestemd, met de veiligheid van alle medewerkers voorop. Onze certificering waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening.

Oplossingen voor particulieren

Particulieren kunnen bij ons terecht voor zowel een badkamer slopen, keuken slopen als het leeg rijden van de tuin. Wij bieden particulieren een breed dienstenpakket en ieder project wordt snel een efficiënt uitgevoerd. Wij voeren het afval af en laten alles netjes achter. Zo heeft u nergens geen omkijken naar.

Wilt u graag meer weten over onze diensten of wilt u een vrijblijvend afspraak maken? Neemt u gerust contact, VBH Works help u graag met alle sloopactiviteiten!

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.