• VBH Works

    uw partner voor elk sloop- en bouwproject!

Markten

Met al onze kennis en ervaring zijn wij actief in diverse branches en projecten voor bedrijven, maar wij zijn er ook voor particulieren.

Oplossingen bouwsector

VBH Works staat binnen de bouwsector bekend als een betrouwbaar en flexibel sloopbedrijf. Steeds meer aannemers weten ons te vinden. Wij bieden oplossingen waardoor we alle activiteiten optimaal op elkaar kunnen afstemmen. U kunt bij ons rekenen op een breed dienstenpakket dat op een veilige, efficiënte en snelle manier wordt uitgevoerd.

Oplossingen voor industriële ondernemingen

Van het afbreken van een bedrijfshal tot het strippen van een complete constructie: ook voor industriële ondernemingen kunnen wij veel betekenen. VBH Works denkt graag met u mee, zodat alle sloopwerkzaamheden op uw wensen worden afgestemd, met de veiligheid van alle medewerkers voorop. Onze certificering waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening.

Oplossingen voor particulieren

Particulieren kunnen bij ons terecht voor kleine en grote projecten. Een een badkamer slopen, keuken slopen of het leegrijden van de tuin: wij bieden particulieren een breed dienstenpakket en ieder project wordt snel en efficiënt uitgevoerd. Puin en afval voeren we voor u af en we laten alles netjes achter. Zo heeft u nergens meer omkijken naar.

Wilt u graag meer weten over onze diensten of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neemt u gerust contact op; VBH Works helpt u graag met alle sloopactiviteiten!

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.