• VBH Works

    uw partner in ieder sloop- en bouwproject!

Betonzagen

Voor betonzagen of het zagen in steen en natuursteen bent u bij VBH Works aan het juiste adres. Zagen is specialistisch werk, wat met de grootste precisie en expertise uitgevoerd dient te worden. Van zagen met de handzaag, vloerenzaag tot aan de wandzaag: voor ieder project hebben wij de juiste vakmensen. Wij maken geen onderscheid tussen het zagen van een enkel kozijn of een volledige betonconstructie wat verwijderd moet worden. VBH Works kan ingezet worden voor betonzagen op ieder groot en klein project.

Afvoer van materiaal

Tijdens en na het betonzagen blijven er tal van af te voeren materialen over. Deze zorg nemen wij u graag uit handen. Om stof te beperken werken wij met water, dit wordt allemaal opgezogen. Wij laten de omgeving schoon achter. Ook bij betonzagen geldt dat VBH Works rekening houdt met de werkzaamheden in het pand en dus altijd met de grootste zorg te werk gaat. Vrijgekomen beton of steen wordt door ons zorgvuldig afgevoerd, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met VBH Works, dé specialist voor uw bouwproject!

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.