• VBH Works

    uw partner voor betonzagen!

Betonzagen

VBH Works is uw partner voor betonzagen. Wij hebben een ruime ervaring in sloopwerken van zowel kleine- als grote projecten. Betonzagen, ofwel zagen in beton, behoort tot onze kernactiviteiten.

Zagen is zeer specialistisch werk. Dit dient uitgevoerd te worden met de grootste precisie en expertise. U kunt bij VBH Works terecht voor:

  • Betonzagen;
  • Steenzagen;
  • Natuursteen zagen.

Enkel kozijn tot volledige betonconstructies

Van zagen met de handzaag, vloerenzaag tot aan de wandzaag: voor ieder project hebben wij het juiste materiaal en echte vakmensen. Wij maken geen onderscheid tussen het zagen van een enkel kozijn of het verwijderen van een volledige betonconstructie. VBH Works is zeer flexibel in haar werkzaamheden en levert maatwerk voor u als klant.

Boren in beton of betonzagen: afvoer van materialen

Gedurende het betonzagen blijven er tal van af te voeren materialen over. Deze zorg nemen wij u graag uit handen. Om stof te beperken werken wij met water, dit wordt allemaal opgezogen. Wij laten derhalve de omgeving schoon achter.

Bij het zagen van beton geldt dat wij rekening houden met de werkzaamheden in het pand en dus altijd met de grootste zorg te werk gaan. Vrijgekomen beton of steen wordt door ons zorgvuldig afgevoerd, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Wij zijn erkend sloopbedrijf

VBH Works is als sloopbedrijf VCA gecertificeerd. Door de jaren heen hebben wij een ruime ervaring opgebouwd in:

Schakel voor betonzagen direct VBH Works in

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met VBH Works, dé specialist in betonzagen. Eveneens kunt u een impressie krijgen van de mogelijkheden onder referenties. Hier vindt u diverse projecten die zijn opgeleverd voor onze klanten. Heeft u een nieuwe vloer nodig? Schakel dan onze partner VBH Totaalvloeren in!

betonzagen

Diensten VBH Works

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neemt telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.