• VBH Works

    Uw betoonbedrijf voor al uw projecten.

Betonvloer slopen

Een betonvloer slopen is zwaar werk en vereist niet alleen het juiste gereedschap, maar ook vakkennis en het toepassen van de juiste technieken. U wilt immers dat de vloer niet alleen snel, maar ook zorgvuldig verwijderd wordt. VBH Works, gevestigd in Berlicum (NB), heeft de mensen en de kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw betonvloer netjes gesloopt wordt. Uiteraard laten wij de werkplek schoon achter en zorgen wij tevens voor de afvoer van het vrijgekomen puin.

Hoe wij een betonvloer slopen

Het slopen van een betonvloer gebeurt met de juiste materialen. Beton is hard en daarom zijn er vaak ook zware gereedschappen nodig, zoals een sloophamer, een breekhamer of een (pneumatische) boorhamer. Uiteraard zorgen wij ook voor persoonlijke beschermingsmiddelen om ons te beschermen tegen geluid, stof en puin. Wij gaan hierbij altijd heel zorgvuldig te werk om te voorkomen dat schade ontstaat aan andere delen van de bouw. Ook doen wij er alles aan om de overlast van het slopen zoveel mogelijk te beperken.

  • We bepalen de dikte van de betonvloer, om te bekijken of we deze eerst in stukken moeten breken;
  • Met een boorhamer maken we vervolgens gaten in de vloer, van waaruit we de vloer verder zullen slopen;
  • Ook de bewapening in de vloer zal verwijderd moeten worden. Deze slijpen we door;
  • We werken van binnen naar buiten en zorgen ervoor dat al het vrijgekomen puin netjes wordt afgevoerd. U hoeft zich hier dan ook geen enkele zorgen over te maken.

Kosten betonvloer slopen

De kosten voor het slopen van een betonvloer hangen van een aantal zaken af. Dat is in de eerste plaats het te slopen oppervlak, maar ook de moeilijkheidsgraad van het slopen. De dikte en hardheid van het beton spelen hierin een grote rol. Uiteraard kunt u bij ons eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Op basis van uw plannen en informatie kunnen wij een offerte op maat voor u maken.

Betonvloer slopen en weer opbouwen

Wat is het doel van het slopen van de betonvloer? Wilt u een nieuwe vloer laten plaatsen met vloerverwarming? Ook hiervoor kunt u ons inschakelen. VBH Works werkt nauw samen met VBH Totaalvloeren, die gespecialiseerd zijn in het maken en renoveren van vloeren. Van sloop tot afwerking: u kunt uw hele vloerproject aan ons toevertrouwen. Wij zorgen voor de beste oplossingen.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten, of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, of bel ons even op 073-6907943. Wij helpen u graag verder!

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neemt telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.