• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Uden voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopkosten

Sloopwerken worden heel vaak uitbesteed; dat is niet verwonderlijk want er komt veel kijken bij het slopen. Of het nu gaat om een muurtje, een keuken, of een compleet gebouw: er moet altijd rekening gehouden worden met allerlei factoren om de sloop veilig te laten verlopen. Natuurlijk zitten daar altijd wel sloopkosten aan verbonden. Bij VBH Works kunt u heel eenvoudig een vrijblijvende indicatie aanvragen voor de kosten van uw sloopproject.

Factoren voor sloopkosten

Wat de sloopkosten worden, hangt helemaal van de klus af. Helaas is er geen standaardprijs te noemen, omdat elk project net weer even anders is. We kunnen hier wel een aantal voorbeelden noemen van factoren die van invloed zijn op de prijs.

  • Het soort sloop: gaat het om een complete sloop, inclusief fundering? Of moet de fundering juist blijven liggen? Dat laatste is veel gemakkelijker en daarbij wordt dan ook een lagere prijs per m² gerekend. Wanneer het om een casco sloop gaat, waarbij muren en wanden blijven staan, dan zijn de kosten weer wat lager. Wanneer we wat lichtere sloopwerkzaamheden moeten uitvoeren, zoals het verwijderen van een keuken of een vloer in een ruimte, dan zijn de kosten per m² het laagst.
  • De omstandigheden ter plaatse: Moeten er draagmuren gesloopt worden? Zijn er nog andere vakmensen aan het werk? Moet de overlast drastisch beperkt worden? Is het sloopproject goed toegankelijk? En wat voor gereedschappen zijn er nodig? Allemaal factoren waarmee we rekening moeten houden en die het slopen soms kunnen bemoeilijken. Geen sloopklus is onmogelijk voor ons; wij hebben voor alle omstandigheden de juiste gereedschappen en mensen in huis.

Slopen voor particulieren en bedrijven

Wij zijn al jarenlang actief voor zowel bedrijven als particulieren. Niet alleen aannemers, ook industriële ondernemingen weten ons goed te vinden. Heeft u als particulier een project waarbij u een sloopbedrijf nodig heeft? Wij bieden een breed dienstenpakket en voeren elke klus, groot of klein, efficiënt en veilig uit.

Meer informatie over sloopkosten

Wilt u meer informatie over de sloopkosten? Heeft u een vraag over de mogelijkheden en diensten die wij aanbieden? Neem gerust contact met ons op en vertel ons over uw project, zodat wij u een passende kostenindicatie kunnen geven.

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.