• VBH Works

    uw sloopbedrijf in Valkenswaard voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Valkenswaard

Staat er een ongewenste schuur in uw tuin? Of wilt u graag sloopwerkzaamheden in uw huis laten verrichten? Voor een professionele sloop in regio Valkenswaard komt u naar Sloopbedrijf VBH Works. Met een ruime ervaring van twintig zijn wij bij uitstek úw partner om u verder op weg te helpen. Voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij gaan vervolgens met u om de tafel om te kijken naar de gevraagde sloopwerkzaamheden. Zodoende kunnen wij de sloopwerken naar uw wensen uitvoeren!

Dé specialist in sloopwerken

Wij bieden een ruime ervaring van twintig jaar als sloopbedrijf in de omgeving van Valkenswaard. De combinatie van goed materiaal en een uitgebreide vakkennis maakt Sloopbedrijf VBH Works dé specialist voor:

  • Kleine en grote sloopwerken;
  • Het slopen van staal- en betonconstructies;
  • Het strippen van gebouwen of panden.

Betonboren- en zagen

Sloopbedrijf VBH Works staat voor het effectief en milieubewust slopen van bouwkundige en industriële bouwprojecten. Door de jaren hebben wij onze expertises weten uit te breiden. Naast sloopwerken kunt u daarom ook uitstekend bij ons terecht voor betonboren, betonzagen, sleuven hakken en bobcat werken. Voor meer informatie over één van deze expertises kunt u terecht onder onze diensten.

Schakel direct bij sloopwerkzaamheden

Sloopwerken dienen vakkundig, snel én veilig uitgevoerd te worden. Zoekt u een partner voor uw sloopwerken? Sloopbedrijf VBH Works ondersteunt u van A tot Z in regio Valkenswaard. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!

Een kleine indruk van VBH kunt u verkrijgen via onze pagina op Facebook. Zo staan wij ook voor het professioneel leggen vloeren én het pompen van beton.

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.