• VBH Works

    uw partner voor elk sloop- en bouwproject!

Betonboren

Betonboren is vakwerk. Dit dient uitgevoerd te worden door een ervaren partner. VBH Works staat u graag bij als echte specialist door gebruik van de modernste technieken en gereedschappen. Van productie maken op een nieuwbouwproject tot het oplossend denken en uitvoeren in de renovatie, wij zijn breed inzetbaar en helpen u met elk bouwproject!

De werkzaamheden met betrekking tot betonboren met diamantboren kunnen uitgevoerd worden vanaf ∅16 tot ∅750. Hierbij kunt u VBH Works inschakelen voor:

  • Boringen in betonvloeren en asfaltverhardingen;
  • Boringen in beton- en metselwerk wanden;
  • Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren;
  • Boren van ankergaten inclusief het leveren en bevestigen van de ankers in alle soorten en maten;
  • Boren van ventilatiegaten in woningen inclusief het leveren en aanbrengen van ventilatiekokers en –roosters.

VBH houdt rekening met het milieu

Na het boren blijven er tal van af te voeren materialen over. De zorg voor het afvoeren van het verwijderde beton- en metselwerk nemen wij u graag uit handen. Om mee te gaan met de ontwikkelingen op het gebied van stofbeperking, gebruikt VBH Works de nieuwste stofzuigers en afzuigtechnieken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat wij na de verrichte werkzaamheden onze werkplek schoon achterlaten.

Vraag direct uw offerte aan

Wilt u meer weten over betonboren? Neem vrijblijvend contact op met VBH Works. Als sloopbedrijf kunt u daarnaast bij ons terecht voor sloopwerken, betonzagen, sleuven hakken, bobcat werken, bestrating, groenvoorziening en grondwerk. Voor een kleine impressie van gerealiseerde werkzaamheden kunt u ons volgen op LinkedIn of op Facebook.

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.