• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Uden voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf

Als u op zoek bent naar een efficiënt en betrouwbaar sloopbedrijf, dan is VBH Works uw ideale partner. Al sinds 2002 voeren wij sloopwerkzaamheden uit bij zowel grote als kleine projecten en we werken voor zowel particulieren als voor bedrijven. Onze samenwerking met andere bouwbedrijven laten wij soepel verlopen zodat de planning van de bouwprojecten niet alleen perfect uitgevoerd wordt, maar vaak ook nog sneller kan.

Sloopbedrijf voor grote en kleine sloopwerken

Of er nu een keuken gesloopt moet worden, of een complete beton- of staalconstructie: wij zorgen ervoor dat het op vakkundige wijze gebeurt. We hebben alle kennis in huis om efficiënt en zo milieuvriendelijk mogelijk te slopen. Daarbij houden we uiteraard ook rekening met de omgeving, waarbij we ervoor zorgen dat er zo min mogelijk overlast is. Zo werken we met stofbeperking en zorgen we dat kwetsbare delen zorgvuldig beschermd worden tijdens de werkzaamheden.

Sloopwerken en andere diensten

Naast sloopwerken hebben wij u als sloopbedrijf nog veel meer te bieden. Zo kunt u ons o.a. ook inschakelen voor:

Samenwerking

Bij het uitvoeren van sloopwerkzaamheden is het belangrijk dat er te allen tijde rekening gehouden wordt met verschillende factoren, zoals de omgeving, planning en transport en afvoer van materialen. Maar ook met allerlei milieuaspecten moet rekening gehouden worden bij het plannen en uitvoeren van sloopwerkzaamheden. Wij zijn zeer oplossingsgericht en hebben een groot netwerk opgebouwd met vakmensen uit de hele bouwsector. Daardoor kunnen wij snel schakelen en stemmen we al onze werkzaamheden zorgvuldig af, zodat het hele project zonder vertraging, en vaak zelfs nog sneller dan gepland, afgerond wordt. Onze mensen zijn uiteraard VCA- gecertificeerd. Dat betekent dat ze alle werkzaamheden altijd uitvoeren met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften voor henzelf én de omgeving.

Offerte en meer informatie over ons sloopbedrijf

Vraag direct een offerte aan door contact met ons op te nemen. Ook als u meer informatie wenst over onze diensten, gaan wij graag vrijblijvend het gesprek met u aan. Als sloopbedrijf denken we met u mee en bekijken we samen met u de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.