• VBH Works

    Uw sloopbedrijf voor sloopwerkzaamheden

Sloopwerkzaamheden

U kunt bij Sloopbedrijf VBH Works terecht voor een ruime diversiteit aan sloopwerkzaamheden. Wij verrichten sloopwerken voor zowel particulieren als bedrijven. Onze oplossingen kunt terugvinden in de bouwsector, bij industriële ondernemingen en bij de mensen thuis.U kunt bijvoorbeeld denken aan de volgende sloopwerken:

  • Slopen van badkamers, keukens en vloeren;
  • Strippen van panden;
  • Slopen van staal- en betonconstructies.

Sloopbedrijf VBH: vakmanschap, veilig en snel

Wij pakken de sloopwerkzaamheden op een verantwoorde manier aan. De omgeving wordt zorgvuldig afgeplakt, er wordt met stofbeperking gewerkt én de werkplek wordt veilig/schoon achtergelaten. Voor elke klus garanderen wij een passende oplossing. Wij zijn voor uw project dé aangewezen partner. Sloopbedrijf VBH Works staat voor vakmanschap, veiligheid en snelheid!

Ruime ervaring in sloopwerken

Door een ruime ervaring van twintig jaar in sloopwerken denken wij actief met u mee. Wij denken mee en kijken naar de veiligste, efficiëntste én snelste manier van werken. Sloopwerkzaamheden behoren tot onze vaste kernactiviteiten en dit laten wij graag aan u zien. U kunt uw offerte aanvragen door contact met ons op te nemen. Wij komen snel bij u terug met een passend voorstel. Uiteraard kunt u hierbij rekenen op zeer concurrerende prijzen.

Overige diensten van Sloopbedrijf VBH

Behalve sloopwerken kunt u onze diensten inschakelen voor:

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze mogelijkheden, of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? VBH Works verzorgt sloopwerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Onder referenties verkrijgt u alvast een impressie van al onze realisaties. Via Facebook kunt u eveneens op de hoogte blijven van onze werkzaamheden. Gevestigd in Den Bosch verzorgen wij sloopwerken in de gehele regio!

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.