• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Best voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Weert

VBH Works is een toonaangevend sloopbedrijf in regio Weert. Door onze ruime ervaring van twintig jaar, goed opgeleid personeel en een klantgerichte houding weten wij ieder sloopproject tot een goed einde te brengen. U kunt dan denken aan:

  • Een pand strippen;
  • Een vloer slopen;
  • Of een keuken slopen.

Bij ons worden de werkzaamheden vakkundig en met plezier voor het vak uitgevoerd!

VCA Certificaat

Met VBH Works neemt u een gecertificeerd sloopbedrijf in de arm. Wat u ook gesloopt of gerenoveerd wilt hebben, het wordt door ons met oog voor veiligheid en duurzaamheid uitgevoerd.
En omdat wij ook nieuwe afwerk- en betonvloeren plaatsen, heeft u maar één aanspreekpartner voor uw complete renovatieproject. Voor meer informatie kunt u onze websites bezoeken: www.vbhbetonpompen.nl en www.vbhtotaalvloeren.nl.

Professionele voorbereiding

Wij komen graag goed voorbereid voor de dag. Daarom besteden wij veel tijd aan planning en samenwerking met onze klanten. Wij houden de communicatielijnen graag kort en duidelijk. Dat resulteert in een goede relatie tussen ons en onze klanten. Ook tijdens de werkzaamheden houden wij rekening met de omgeving. Dat wil zeggen dat wij zo stofarm en trillingsvrij mogelijk onze werkzaamheden verrichten. Het afval wordt gescheiden en voor hergebruik aangeboden of het gaat naar een erkende afvalverwerker.

Groenvoorziening

Als u na de renovatie van uw bedrijfspand ook het groen rondom het bedrijf weer de juiste uitstraling wilt geven, kunt u in regio Weert ook bij VBH Works terecht. Met het juiste groen rondom uw pand maakt u een goede eerste indruk. Ook voor periodiek onderhoud hebben wij de juiste mensen en middelen ter beschikking. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden die VBH Works u in regio Weert te bieden heeft? Neem contact met ons op via de website. U kunt natuurlijk ook een email sturen of telefonisch contact met ons opnemen via 073 – 6307943 of info@vbhworks.nl.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.