• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Nijmegen voor elk sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Waalwijk

Van het slopen van vloeren tot het strippen van complete panden; voor sloopwerken komt u naar VBH Works. In de regio van Waalwijk verzorgen wij als sloopbedrijf op vakkundige wijze diverse soorten sloopwerkzaamheden. U kunt dan denken aan:

  • Slopen van badkamers, keukens of vloeren;
  • Strippen van panden;
  • Slopen van staal- en betoncontructies.

Úw specialist voor kleine- en grote projecten

Wij beschikken over professioneel apparatuur en gecertificeerde medewerkers voor het uitvoeren van sloopwerkzaamheden. Sloopbedrijf VBH Works denkt actief met u als klant mee. U kunt ons dan ook altijd inschakelen voor zowel kleine als grote sloopprojecten.

Wij werken veilig, efficiënt en snel

Voor elk sloopproject is een goede werkrelatie belangrijk. Sloopbedrijf VBH Works staat voor korte lijnen en een heldere communicatie. Wij hechten verder veel waarde aan een gedegen onderzoek, een strakke planning én goed overleg met u als opdrachtgever. Veiligheid staat voor ons altijd voorop. We houden ook altijd rekening met de werkzaamheden die na het slopen verricht moeten worden, waardoor de volgende fase in het bouwproject probleemloos in kan gaan en er geen onnodige vertraging opgelopen wordt. Door de goede voorbereiding kunt u bij ons terecht als o.a.:

  • Particulier;
  • Aannemer;
  • Tegelzetter;
  • Badkamer- en keukenbedrijf.

Gereedschap

Al ons gereedschap wordt elk jaar opnieuw gekeurd, waarmee zowel uw als onze veiligheid zoveel mogelijk gewaarborgd wordt. Door uw wensen én de situatie ter plaatse te bespreken en in kaart te brengen kunnen wij de juiste gereedschappen meenemen naar Waalwijk zodat de werkzaamheden veilig én efficiënt uitgevoerd kunnen worden.

Bobcat

Eén van de hulpmiddelen die wij in ons machinepark hebben is de Bobcat T110. Dat is een echte alleskunner die we heel breed in kunnen zetten dankzij de verschillende hulpstukken die erop aangesloten kunnen worden. Het is een zeer wendbare en compacte machine op rupsbanden, waardoor hij ook op moeilijk bereikbare plekken uitstekend inzetbaar is. Werkzaamheden waarbij we de Bobcat kunnen gebruiken zijn bijvoorbeeld het slopen van vloeren en muren, maar ook het strippen van bedrijfspanden of het afvoeren van puin. Moet er een tuin leeggereden worden? Met de inzet van onze Bobcat is dat zo gebeurd.

Schakel direct Sloopbedrijf VBH Works in!

Als erkend sloopbedrijf in de regio Waalwijk helpen wij u graag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@vbhworks.nl en 073-6907943. Sloopbedrijf VHB Works: voor sloopwerken in de omgeving van Waalwijk!

Impressie van de mogelijkheden

Om alvast een impressie te krijgen van de mogelijkheden, vindt u een aantal van onze gerealiseerde sloopprojecten onder referenties. Eveneens vindt u meer informatie over VBH op onze Facebookpagina.

Wist u ook dat u VBH kunt inschakelen voor betonpompen en het bouwen of renoveren van vloeren? Meer informatie hierover vindt u op www.vbhbetonpompen.nl en www.vbhtotaalvloeren.nl.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.