• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Nijmegen voor elk sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Waalwijk

Van het slopen van vloeren tot het strippen van complete panden; voor sloopwerken komt u naar VBH Works. In de regio van Waalwijk verzorgen wij als sloopbedrijf op vakkundige wijze sloopwerkzaamheden. U kunt dan denken aan:

  • Slopen van badkamers, keukens of vloeren;
  • Strippen van panden;
  • Slopen van staal- en betoncontructies.

Úw specialist voor kleine- en grote projecten

Wij beschikken over professioneel apparatuur en gecertificeerde medewerkers voor het uitvoeren van sloopwerkzaamheden. Sloopbedrijf VBH Works denkt actief met u als klant mee. Zodoende kunt u ons inschakelen voor zowel kleine- als grote sloopprojecten.

Wij werken veilig, efficiënt en snel

Voor elk sloopproject is een goede werkrelatie belangrijk. Sloopbedrijf VBH Works staat voor korte lijnen en een heldere communicatie. Wij hechten verder veel waarde aan een gedegen onderzoek, een strakke planning én goed overleg met u als opdrachtgever. Door de goede voorbereiding kunt u bij ons terecht als:

  • Particulier;
  • Aannemer;
  • Tegelzetters;
  • Badkamer- en keukenbedrijf.

Schakel direct Sloopbedrijf VBH Works in!

Als erkend sloopbedrijf in de regio Waalwijk helpen wij u graag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@vbhworks.nl en 073-6907943. Sloopbedrijf VHB Works: voor sloopwerken in de omgeving van Waalwijk!

Impressie van de mogelijkheden

Om alvast een impressie te krijgen van de mogelijkheden, vindt u onze gerealiseerde sloopprojecten onder referenties. Eveneens vindt u meer informatie over VBH op onze Facebookpagina.

Wist u ook dat u VBH kunt inschakelen voor betonpompen en vloeren? Meer informatie hierover vindt u op www.vbhbetonpompen.nl en www.vbhtotaalvloeren.nl.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.