• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Eindhoven voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Venray

Voor sloop-, renovatie- en demontagewerkzaamheden bent u aan het juiste adres bij VBH Works. Als sloopbedrijf hebben wij al vele sloopwerken mogen verrichten in regio Venray. De sloopwerkzaamheden kunnen uitgevoerd worden voor zowel particulieren, projectontwikkelaars als de woningbouw. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Sloopbedrijf VBH Works staat met vakkundige slopers voor u klaar in Venray en omgeving!

Compleet in sloopwerken

Bij het verrichten van sloopwerkzaamheden staan wij voor een flexibele aanpak, waarbij u volledig ondersteund wordt. Het sloopproces bestaat grofweg uit de volgende drie stappen:

  • Het opstellen van een professioneel sloopplan;
  • Vakkundig slopen met aandacht voor mens, milieu en veiligheid;
  • Afvoeren van restmaterialen e.d.

Van woningen tot bedrijfspanden en van keukens tot badkamers, voor sloopwerken in de omgeving van Venray schakelt u Sloopbedrijf VBH Works in. Door de jaren heen zijn wij gegroeid en hebben wij een uitgebreid netwerk weten op te bouwen. Hedendaags kunt u daarom uitstekend bij ons terecht voor zowel grote als kleine sloopwerken.

Het plaatsen van vloeren en het pompen van beton

Naast sloopwerkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor het aanleggen van vloeren en het pompen van beton. Wij zijn trots op de werkzaamheden die uitgevoerd kunnen worden voor onze klanten. Meer informatie over het plaatsen van vloeren vindt u op: www.vbhtotaalvloeren.nl. Voor het pompen van beton kunt u terecht op: www.vbhbetonpompen.nl. Neemt u gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan

Zoekt u dé specialist voor uw sloopproject in regio Venray? U kunt direct telefonisch contact met ons opnemen via: 073-6907943. Door gericht naar u te luisteren, kunnen wij vervolgens een passend plan opstellen. Zodoende weet u zeker dat de sloopwerkzaamheden afgestemd worden op uw situatie. Sloopbedrijf VBH Works: voor een vakkundige sloop!

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.