• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Eindhoven voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Venlo

Voor sloopwerken raden wij aan om een professional in te schakelen. Slopen is gevaarlijk en kan onveilig voor u en uw omgeving zijn. Bovendien dient u bij het slopen al het restmateriaal zelf op te ruimen. Wilt u een vakman inschakelen voor uw sloopproject? Neem dan direct contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren omtrent onze sloopwerkzaamheden. Sloopbedrijf VBH Works is dé specialist in sloopwerken regio Venlo!

Wij ondersteunen u van A tot Z bij sloopwerken

Wij bieden als sloopbedrijf in de omgeving van Venlo een jarenlange ervaring. U kunt bij ons terecht voor een diversiteit aan sloopwerkzaamheden:

  • Grote en kleine sloopwerken;
  • Het slopen van staal- en betonconstructies;
  • Het strippen van gebouwen of panden.

Bij het uitvoeren van onze sloopwerkzaamheden staan wij voor een complete aanpak. Zo wordt de omgeving zorgvuldig afgeplakt, werken onze slopers met stofbeperking én zorgen wij er altijd voor dat de werkplek netjes en veilig achtergelaten wordt. Uiteraard verzorgen wij hierbij ook de verwerking van eventuele restmaterialen. Kortom: Sloopbedrijf VBH Works ondersteunt u van A tot Z bij sloopwerken!

Combinatie van goed materiaal, ervaring en vakkennis

Hedendaags zijn wij uitgegroeid tot hét sloopbedrijf voor sloopwerken in Venlo en omgeving. Wij bieden de combinatie van goed materiaal, een jarenlange ervaring én specifieke vakkennis. Naast sloopwerken kunt u ons ook inschakelen voor:

Een totaaloverzicht van de mogelijkheden vindt u onder onze diensten. Neem gerust een kijkje of bezoek onze pagina op Facebook voor een impressie van de mogelijkheden.

Maak kennis met Sloopbedrijf VBH Works!

Heeft u een sloopproject voor Sloopbedrijf VBH Works in regio Venlo? Neem dan direct contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij gaan graag met u om de tafel!

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.