• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Best voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Sevenum

Of u nu in regio Sevenum een groot of een klein sloopproject heeft, VBH Works is uw aangewezen partner voor het slopen van:

  • Keukens of badkamers;
  • Vloeren;
  • Beton- of staalconstructies.

Voor ons maakt het geen verschil of het nu gaat om de sloop van een wand of het compleet strippen van een bedrijfspand, het wordt met oog voor detail uitgevoerd. Onoordeelkundig slopen kan gevaarlijk zijn. Verder dient natuurlijk het afval opgeruimd en afgevoerd te worden. Door de beschikking over moderne technieken en apparaten kunnen wij snel en veilig werken.

Vakkennis en expertise

Sloopwerk moet aan experts overgelaten worden, daar gaat u zelf niet aan beginnen. Bij VBH Works wordt eerst een planning gemaakt waarin rekening gehouden wordt met uw wensen en de omgeving. Door ons grote netwerk van vakmensen uit de verschillende sectoren kunnen wij u met veel meer van dienst zijn dan alleen sloopwerkzaamheden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Erkend sloopbedrijf

VBH Works is een VCA gecertificeerd sloopbedrijf. In de regio Sevenum kunnen wij u helpen met:

  • Sloopwerken;
  • Betonboringen;
  • Bobcat werkzaamheden;
  • Grondwerk.

Door ons unieke concept kunt u ook nieuwe vloeren door ons laten plaatsen. Uw project is sneller klaar en het scheelt u in de kosten. Bezoek onze websites voor meer informatie: www.vbhbetonpompen.nl en www.vbhtotaalvloeren.nl.

De échte specialist!

In regio Sevenum is VBH Works dé specialist op het gebied van sloopwerkzaamheden. Vele bedrijven en particulieren hebben ons al in de arm genomen om een renovatieproject uit te voeren.
Heeft u interesse in de mogelijkheden? Heeft u al een project voor ogen? Neem contact met ons op en vraag onmiddellijk een offerte aan. VBH Works, voor een vakkundig uitgevoerde sloop!

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.