• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Roosendaal voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Roosendaal

Als ervaren sloopbedrijf in regio Roosendaal hebben wij al vele objecten voor onze klanten mogen slopen. Wilt u een object laten slopen door een vakman? Neem dan direct contact op met Sloopbedrijf VBH Works en vraag een offerte aan. Het slopen van objecten is gevaarlijk en dient daarom uitsluitend door professionals gedaan te worden. Wij nemen dit gevaarlijke proces graag voor u uit handen met ervaren slopers.

Met Sloopbedrijf VBH Works kiest u voor vakmanschap

Zowel particulieren als bedrijven kunnen uitstekend bij ons terecht voor sloopwerken in de breedste zin van het woord. Van het slopen van staal- en betonconstructies tot het strippen van gebouwen of panden, wij ondersteunen u bij sloopwerken van A tot Z. In de omgeving van Roosendaal kiest u voor Sloopbedrijf VBH Works vanwege:

  • Aandacht voor veiligheid én duurzaamheid;
  • Gebruik van de juiste materialen;
  • Een jarenlange ervaring als sloopbedrijf.

Bij het uitvoeren van de gevraagde sloopwerkzaamheden wordt er flexibel gewerkt, waardoor u altijd zicht heeft op het sloopproces. Bovendien plakken wij de omgeving zorgvuldig af, wordt er gewerkt met stofbeperking én zal de werkplek altijd veilig en netjes achtergelaten worden. Kortom: Sloopbedrijf VBH Works levert een complete en vakkundige aanpak voor uw sloopobject.

Specialist in sloopwerken

Door de jaren heen hebben wij onze expertises en mogelijkheden uitgebreid. Daarnaast hebben wij ons netwerk weten te vergroten. Hierdoor kunnen wij zorgdragen voor een ondersteunende aanpak van A tot Z. Naast sloopwerken kunt u ons ook inschakelen voor betonboren, betonzagen, sleuven hakken en bobcat werken. Een totaaloverzicht van onze werkzaamheden vindt u onder diensten.

Een offerte aanvragen!

Laat sloopwerken in Roosendaal en omgeving over aan Sloopbedrijf VBH Works. Neem contact op voor de mogelijkheden. Een impressie van de mogelijkheden verkrijgt u via onze pagina op Facebook. Onze slopers helpen u graag bij de gewenste sloopactiviteiten.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

of contacteer VBH Works op telefoonnummer: 073-6907943.