• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Oss voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Oss

Op zoek naar een betrouwbaar en vakkundig sloopbedrijf in Oss en omgeving? Met 20 jaar ervaring is VBH Works al jaren hét sloopbedrijf in de regio en zijn zij in staat elke uitdaging aan te pakken. Wij voeren sloopwerken, betonzagen en betonboringen uit voor verschillende aannemers, woningbouwstichtingen en keuken- en badkamerbedrijven, maar ook voor vele particulieren.

Wij zien sloopwerken anders dan alleen maar slopen. Voor ons het is ontzettend belangrijk dat alles netjes wordt afgeschermd, zodat de werkplek en onze mensen worden beschermd.

Vakkundig en snel

Sloopwerk is vakwerk en dat hoort op een vakkundige manier uitgevoerd te worden. Met onze jarenlange ervaring zijn wij ontzettend breed inzetbaar. Goede voorbereiding is het halve werk. Wanneer het nu gaat om een kleine renovatie of het slopen van een volledig gebouw. Wij waarborgen de veiligheid en zorgen voor nauwkeurige berekeningen en een goede kijk op de risico’s.

Vanaf de start van de sloopwerken houden wij rekening en contact met u en de omgeving. Onze manier van werken bestaat uit actieve samenwerking en duidelijke communicatie. Op deze manier zorgen de gemaakte afspraken voor duidelijkheid en overzicht naar u en de omgeving.

Wij denken verder als sloopbedrijf regio Oss

Sloopwerk, straatwerk of grondwerk, wij zijn het betrouwbare en vakkundige sloopbedrijf in Oss en omgeving. Wij denken namelijk verder dan alleen slopen. Wij zorgen dat alles wordt opgeruimd en dat alles netjes wordt achtergelaten. Zo kan het volgende bouwproces snel aan de slag. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. Onze vakkundige en gemotiveerde medewerkers staan voor u klaar om u op weg te helpen. Neem daarom vandaag nog contact op!

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.