• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Eindhoven voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Nieuwegein

Wilt u een object laten slopen in Nieuwegein of omstreken door een erkend sloopbedrijf? Schakel dan direct Sloopbedrijf VBH Works in! Slopen kan gevaar opleveren. Restmateriaal dient opgeruimd te worden en stof kan omhoog komen bij het slopen van objecten. Wij zijn bekend met moderne technieken, waardoor onze slopers snel en veilig te werk gaan. Neem daarom gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en laat u vrijblijvend adviseren. Van grote tot kleine sloopwerken, Sloopbedrijf VBH Works staat voor u klaar in regio Nieuwegein!

Dé specialist voor sloopactiviteiten

Met Sloopbedrijf VBH Works kiest u voor een ervaren partner op het gebied van sloopwerken in de omgeving van Nieuwegein. U kunt bij ons rekenen op een duidelijke en flexibele aanpak. Kortweg omvat het sloopproces de volgende drie stappen:

  • Opstellen van een professioneel sloopplan;
  • Vakkundig slopen van objecten met aandacht voor mens, milieu en veiligheid;
  • Afvoeren van restmaterialen.

Maak direct een afspraak met onze slopers, zodat er een inventarisatie van de sloopactiviteiten gemaakt kan worden. Vervolgens wordt er samen met u ingepland wanneer de sloopwerkzaamheden plaats kunnen vinden. Op de afgesproken datum zullen onze specialisten dan aan het werk gaan.

Betonboren en -zagen

Wij voeren sloopwerkzaamheden uit voor zowel particulieren, projectontwikkelaars als de woningbouw. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor aanverwante werkzaamheden met betrekking tot slopen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

Geef ons sloopbedrijf een belletje

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact op met Sloopbedrijf VBH Works voor sloopwerken in regio Nieuwegein. Een kleine impressie van de mogelijkheden verkrijgt u via onze pagina op Facebook. Hier vindt u namelijk diverse gerealiseerde sloopwerkzaamheden voor klanten!

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.