• VBH Works

    uw sloopbedrijf in Kaatsheuvel voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Kaatsheuvel

Voor een vakkundige sloop in regio Kaatsheuvel komt u naar Sloopbedrijf VBH Works. Als ervaren en gedreven sloopbedrijf verzorgen wij sloopwerken van A tot Z. Dit betekent dat u uitstekend bij ons terecht kunt voor:

  • Kleine en grote sloopwerken;
  • Het slopen van staal- en betonconstructies;
  • Het strippen van gebouwen of panden.

Combinatie van jarenlange ervaring met aandacht voor veiligheid

Bij het uitvoeren van sloopwerken hechten wij veel waarde aan veiligheid en duurzaamheid. Wij denken daarom actief met u mee en zorgen voor een veilige, efficiënte én snelle manier van werken. Afval op de werkvloer? Geen denken aan! Sloopbedrijf VBH Works plakt de omgeving zorgvuldig af, werkt met stofbeperking én laat de werkplek altijd veilig achter. Kortom: als vakkundig sloopbedrijf in de omgeving van Kaatsheuvel leveren wij oplossingen op maat. Kwaliteit gegarandeerd!

Uniek concept voor uw sloopproject!

Sloopbedrijf VBH Works staat voor een helder en flexibel concept, waarbij gunstige prijzen worden gehanteerd. Zoekt u, naast slopen, een specialist voor het pompen van beton of het plaatsen van een nieuwe vloeren? Wij kunnen het gehele sloopproject voor onze rekening nemen. Van betonpompen tot het leggen van afwerkvloeren, VBH Works is uw totaalspecialist!

Indien u meer informatie wilt over het pompen van beton, kunt u terecht op www.vbhbetonpompen.nl. Voor meer informatie omtrent het leggen van vloeren helpen wij u graag verder op www.vbhtotaalvloeren.nl.

Schakel VBH in voor een vakkundige sloop!

Wij hebben al vele particulieren en bedrijven geholpen met sloopwerken in de omgeving van Kaatsheuvel. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en het aanvragen van een offerte. Om alvast inzicht te verkrijgen in de mogelijkheden, kunt u ons ook volgen op Facebook. Sloopbedrijf VBH Works: voor een vakkundige en professionele sloop in Kaatsheuvel en omgeving!

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.