• VBH Works

    uw sloopbedrijf in Hilvarenbeek voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Hilvarenbeek

Zoekt u dé specialist voor het slopen van uw badkamer, woonkamer of vloer? Voor al uw sloopwerken in regio Hilvarenbeek helpt Sloopbedrijf VBH Works u graag! Door onze klantgerichte aanpak weten wij altijd maatwerk voor onze klanten te realiseren. Vraag daarom direct een offerte aan en laat u verder helpen door een echte vakman!

Specialist met jarenlange ervaring in sloopwerken

In de omgeving van Hilvarenbeek staat Sloopbedrijf VBH Works klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Met aandacht voor veiligheid en duurzaamheid staan wij voor het slopen van:

  • Kleine en grote sloopprojecten;
  • Staalconstructies;
  • Betonconstructies.

Verder zijn wij gespecialiseerd in het strippen van gebouwen en panden. Kortom: voor sloop- en afbraakwerken komt u naar Sloopbedrijf VBH Works!

Sloopbedrijf VBH Works biedt een uniek concept

Wij hebben door de jaren heen onze expertises weten te verbreden. Hedendaags kunt u daarom ook bij ons terecht voor het pompen van beton én het plaatsen van een nieuwe vloer. Door dit unieke concept heeft u slechts één partner nodig voor uw sloopproject. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Bovendien kent uw sloopproject daarom een kortere doorlooptijd. Voor meer informatie omtrent het pompen van beton kunt u terecht op www.vbhbetonpompen.nl. Voor het leggen van een nieuwe vloer vindt u meer informatie op www.vbhtotaalvloeren.nl.

Vraag een offerte aan!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Sloopbedrijf VBH Works in regio Hilvarenbeek? U kunt ons direct bereiken via 073-6907943. Een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u alvast verkrijgen via onze pagina op Facebook. Wij heten u graag van harte welkom bij Sloopbedrijf VBH Works!

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.