• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Berlicum voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Helmond

Zoekt u een erkend sloopbedrijf in de omgeving van Helmond? Sloopbedrijf Sloopbedrijf VBH Works heeft een ruime ervaring van twintig jaar in sloopwerken. U kunt ons inschakelen voor de volgende sloopwerkzaamheden:

  • Het slopen van uw badkamer, keuken of vloer;
  • Strippen van panden;
  • et slopen van staal- en betonconstructies.

Van kleine- tot grote sloopprojecten; Sloopbedrijf VBH Works is dé aanwezen partner voor sloopwerken in de regio Helmond!

Wij zorgen voor een vakkundige sloop

Sloopbedrijf VBH Works denkt actief met u als klant mee. Hierdoor kunnen wij zorgdragen voor een veilige, efficiënte en snelle manier van werken. Het is belangrijk om sloopwerken over te laten aan échte specialisten. Ga niet zomaar zelf aan de slag, maar laat u zich helpen door een erkend sloopbedrijf. Door vakmanschap en flexibiliteit kunt u ons inschakelen voor elk sloopproject.

Soorten Sloopwerken

Sloopbedrijf VBH Works is gespecialiseerd in verschillende soorten sloopwerken. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine sloopwerkzaamheden.

Het slopen van constructies in uw huis of bedrijfspand is vakwerk en dient altijd uitgevoerd te worden door specialisten. Dit voorkomt onveilige situaties en nog hogere kosten. Wij zoeken altijd naar de beste oplossingen en denken graag met u mee. Daarnaast bieden we scherpe en duidelijk tarieven, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Hieronder een greepje uit onze verschillende diensten.

  • Vloeren slopen;
  • Badkamer slopen;
  • Keuken slopen;
  • Draagmuur verwijderen;
  • Huis slopen.

Tevens zijn wij uw specialist als het gaat om het strippen van panden en het slopen van staal- en betonconstructies. Voor ieder project is Sloopbedrijf VBH Works dé aangewezen partner! Wij staan graag voor u klaar.

Betonboren en betonzagen

Naast sloopwerken kunt u uitstekend bij ons terecht voor betonboren en betonzagen. In veel sloopprojecten is het boren- of het zagen in beton noodzakelijk. Wij voeren al onze werkzaamheden met de grootste precisie en expertise uit. Zo plakken wij de omgeving zorgvuldig af, wordt er met stofbeperking gewerkt én houden wij te allen tijde de werkplek veilig.

Vraag een offerte aan

Heeft u een vraag, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en vraag direct uw offerte aan. Sloopbedrijf VBH Works gaat elke uitdaging op het gebied van sloopwerken in de regio Helmond aan!

Maak kennis met Sloopbedrijf VBH Works door ons te volgen op Facebook. Onder referenties vindt u een overzicht van gerealiseerde projecten bij klanten. Zo krijgt u een goed beeld van de vele mogelijkheden!

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.