• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Best voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Gorinchem

In regio Gorinchem helpt Sloopbedrijf VBH Works u graag voor het slopen van objecten. Sloopwerk dient vakkundig uitgevoerd te worden om schade aan de omgeving te voorkomen. VBH Works werkt met professionele apparatuur en goed opgeleide werknemers. Wij verrichten sloopwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt ons inschakelen voor onder andere:

  • Sloopwerk aan badkamers, woonkamers of keukens;
  • Strippen van panden.

Uiteraard houden wij bij onze werkzaamheden rekening met factoren als planning, transport en milieu. U kunt bij ons rekenen op veiligheid en kwaliteit, wij zijn dan ook VCA gecertificeerd.

Compleet aanbod aan werkzaamheden

Naast het verrichten van sloopwerkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor betonzagen en betonboren. Bovendien zijn wij vakbekwaam in het graven van sleuven en bobcat werken. Wij beschikken over een bobcat T110. Dit apparaat is geschikt voor de inzet bij:

  • Grondwerken;
  • Sloopwerken;
  • Laden en lossen van vrachtwagens.

Met de bobcat T110 kunnen wij gemakkelijk en flexibel werkzaamheden voor onze klanten verrichten. Behalve particulieren behoren ook aannemers, woningbouwverenigingen en badkamer- en keukenbedrijven tot onze klantenkring.

Meer dan alleen slopen

U heeft niet alleen te maken met de sloopwerkzaamheden, er zijn ook nog bijvoorbeeld planning en transport die op de werkzaamheden afgestemd dienen te worden. Sloopbedrijf VBH Works houdt hier rekening mee. Tevens houden wij de milieuaspecten in het oog. In regio Gorinchem kunt u uw sloopwerkzaamheden aan VBH Works toevertrouwen!

Nieuwsgierig?

Heeft u in de omgeving van Gorinchem een sloopbedrijf nodig? Neem gerust eens contact met ons op. Dat kan via 073 – 6307943 of info@vbhworks.nl. Op Facebook vindt u verschillende door ons uitgevoerde projecten. Daar krijgt u een goed idee over de mogelijkheden van VBH Works.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.