• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Eindhoven voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Eindhoven

Bent u op zoek naar een vakkundig en betrouwbaar sloopbedrijf in Eindhoven en omgeving? Dan bent u bij VBH Works aan het juiste adres voor diverse bouwprojecten, wij zijn hét sloopbedrijf in Eindhoven en omgeving.

Door de 20 jaar lange ervaring zijn wij in staat om elke uitdaging aan te gaan en uit te voeren. VBH Works is gespecialiseerd op het gebied van sloopwerken. Door onze uitgebreide dienstverlening en ervaring kunnen wij zeer concurrerende prijzen aanbieden. Wij zijn daarom al jaren hét sloopbedrijf voor tegelzetters, aannemers, keukenbedrijven, woningbouwstichtingen en badkamerbedrijven uit regio Eindhoven.

Uitstekende communicatie bij sloopwerken

Wij vinden het erg belangrijk dat er een goede relatie is tussen u als opdrachtgever en onze medewerkers. In de bouwprojecten bestaat onze samenwerking uit duidelijke communicatie. Vanaf de start van de sloopwerken houden wij contact en rekening met u en uw omgeving. Door de juiste samenwerking wordt er duidelijkheid gecreëerd over de gemaakte afspraken. Wij hechten grote waarde aan een goed onderzoek, een strakke planning en overleg met de opdrachtgever. Een goede voorbereiding is voor VBH Works het halve werk!

Expertise sloopbedrijf regio Eindhoven

Bij alle bouwprojecten komt onze expertise als sloopbedrijf goed van pas. Veiligheid van mensen en omgeving moet worden gegarandeerd, hierbij is de inzet van een vakkundig sloopbedrijf en het juiste materiaal van essentieel belang. Bij renovatie sloop is het belangrijk om trillingsvrij en stofarm te werken. Alle paden en vloeren worden volledig afgeschermd, ter bescherming van de werkplek en omgeving. Het materiaal, dat vrijkomt bij het slopen, kan worden verwerkt of hergebruikt tot nieuwe grondstoffen. Het restafval leveren wij aan bij een erkende afvalverwerker.

Neem contact met ons op!

Ons netwerk is groter dan alleen ons bedrijf en bevat veel vakmensen uit diverse bouwsectoren. Wij denken verder dan alleen slopen. Bent u afkomstig uit regio Eindhoven? Laat uw sloopwerk door ons verrichten. Ons complete sloopbedrijf staat klaar voor bedrijven uit Eindhoven en regio.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

of contacteer VBH Works op telefoonnummer: 073-6907943.