• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Eindhoven voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Dordrecht

Bent u op zoek naar een vakkundig sloopbedrijf in regio Dordrecht? Als ervaren sloopbedrijf kunt u bij ons terecht voor een diversiteit aan sloopwerken. Van het slopen van keukens tot het strippen van panden, Sloopbedrijf VBH Works is úw partner voor sloopwerken in Dordrecht en omgeving. Neem direct contact op voor de mogelijkheden en vraag een offerte aan. Wij komen vervolgens bij u terug met een passend plan van aanpak conform uw situatie!

Specialist voor zowel grote als kleine sloopwerken

In de omgeving van Dordrecht kunt u Sloopbedrijf VBH Works inschakelen voor de volgende sloopactiviteiten:

  • Grote en kleine sloopwerken;
  • Het slopen van staal- en betonconstructies;
  • Het strippen van gebouwen of panden.

Zowel particulieren, projectontwikkelaars als de woningbouw komen naar ons toe voor het slopen van objecten. Bij het uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden staan wij voor de combinatie van goed materiaal, een jarenlange ervaring én vakkennis. Hierdoor bent u bij ons aan het juiste adres voor het effectief en milieubewust slopen van bouwkundige en industriële bouwprojecten.

Aanverwante werkzaamheden met betrekking tot slopen

Sloopbedrijf VBH Works kan een diversiteit aan werkzaamheden voor u uitvoeren. Behalve sloopwerken kunt u ook bij ons terecht voor het plaatsen van vloeren en betonpompen. Meer informatie over het leggen van een nieuwe vloer bij u thuis vindt u op: www.vbhtotaalvloeren.nl. Voor betonpompen kunt u terecht op: www.vbhbetonpompen.nl. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden van VBH!

Direct een offerte aanvragen

Dient er snel een object gesloopt te worden in de omgeving van Dordrecht? Zoekt u hiervoor dé specialist in sloopwerken? Sloopbedrijf VBH Works helpt u graag. Vraag direct een offerte aan door contact met ons op te nemen!

Wij zijn trots op gerealiseerde sloopprojecten. Neem daarom gerust een kijkje onder referenties of bezoek onze pagina op Facebook voor een impressie van de mogelijkheden.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.