• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Best voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf bouw

VBH Works is een sloopbedrijf met jarenlange ervaring in de bouw. We staan er bij onze klanten om bekend dat we goed meedenken over bouwprojecten en heel oplossingsgericht werken. We hebben een groot netwerk, waar veel vakmensen uit diverse bouwsectoren deel van uitmaken. We zijn dan ook een ideale partner wanneer het gaat om sloopwerk binnen een bouwproject.

Sloopbedrijf bouw: Heldere communicatie

Vanwege onze open, heldere communicatie weten veel bedrijven in de bouwsector ons steeds beter te vinden. Door goed overleg kunnen wij oplossingen bieden waardoor de activiteiten van verschillende partijen optimaal op elkaar afgestemd kunnen worden. Zo loopt het project geen vertraging op en kan er door iedereen efficiënt worden doorgewerkt.

Veilig sloopwerk

Natuurlijk komt veiligheid bij ieder project op de eerste plaats. Wij als sloopbedrijf realiseren ons dat als geen ander en maken dan ook altijd een goed en duidelijk plan van aanpak. Daarbij letten we op omstandigheden en omgeving, zodat we een goede analyse van de risico’s kunnen maken. Dat is niet alleen goed voor de veiligheid; de opdrachtgeven en ook andere partijen weten zo waar ze aan toe zijn.

Uiteenlopende sloopwerkzaamheden

Wij voeren alle voorkomende sloopwerkzaamheden voor u uit. Naast vloeren, keukens en badkamers hebben wij ook veel ervaring met het compleet strippen van (bedrijfs-)panden en het slopen van staal- en betonconstructies. Of u nu een kleine of een grote klus heeft voor ons, wij plannen zorgvuldig en hebben de juiste gereedschappen en mensen in huis om het sloopwerk tot een goed einde te brengen.

Sloopbedrijf bouw: machinaal sloopwerk

Voor het grotere werk zoals machinaal slopen, maar soms ook voor wat kleinere klussen, kunnen wij gebruik maken van onze Bobcat T110. Deze alleskunner heeft een topsnelheid van 13 km/uur en is op elk terrein inzetbaar door de rupsbanden waarop hij rijdt. Bovendien is het een zeer wendbare machine en is hij uit te breiden met allerlei hulpstukken. We kunnen hem dan ook niet alleen inzetten voor het slopen van vloeren en wanden, maar ook voor het strippen van panden, het laden en lossen van vrachtwagens en het leegrijden van een tuin.

Contact over sloopwerk in de bouw

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, wilt u een offerte aanvragen of heeft u vragen over onze werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons altijd bellen tijdens kantooruren of stuur een mailtje naar info@vbhworks.nl.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.