• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Uden voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Bilthoven

Zoekt u een vakkundig sloopbedrijf in de omgeving van Bilthoven? Dan bent u bij sloopbedrijf VBH Works aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie en passend advies. Wij denken graag met u mee en zorgen dat de gewenste sloopwerken met zorg en aandacht uitgevoerd worden. Vakkundig en snel.

Compleet in sloopwerken

Van het slopen van keukens tot het slopen van vloeren, u kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote sloopwerken. Een greep uit onze dagelijkse sloopwerkzaamheden vindt u in de onderstaande opsomming:

  • Slopen van staal- en betonconstructies;
  • Het strippen van panden;
  • Betonboren en –zagen.

Vakmanschap en snelheid

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot hét sloopbedrijf van Bilthoven en omgeving. Bij het uitvoeren van de gevraagde sloopwerken staan wij voor de volgende kernwaarden: vakmanschap en snelheid. Door het maken van een plan van aanpak omtrent de gevraagde sloopwerkzaamheden, verkrijgt u altijd een transparante werkwijze. Bovendien kunnen wij hierdoor op een snelle én veilige manier voor u werken. U kunt dan denken aan het zorgvuldig afplakken van de omgeving, het werken met stofbeperking én het schoon achterlaten van de werkplek. Kortom: vakmanschap én snelheid gegarandeerd voor uw klus.

Neem contact met ons op

Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 073-6907943 en bespreek uw wensen. Wij sturen u vervolgens een concurrerende offerte toe. Gaat u akkoord? Dan gaan onze slopers op vakkundige wijze voor u aan de slag. Diverse opgeleverde sloopwerken vindt u onder referenties. Daarnaast kunt u terecht op Facebook voor een kleine impressie van onze dienstverlening. Wij laten graag u zien dat u bij sloopbedrijf VBH Works moet zijn voor sloopwerken in regio Bilthoven.

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.