• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Best voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Best

Zoekt u een betrouwbaar en vakkundig sloopbedrijf? Met meer dan twintig jaar ervaring in slopen kunnen wij ons oprecht hét sloopbedrijf in Best en omgeving noemen. Door de jaren heen hebben wij tegelzetters, aannemers, woningbouwstichtingen, badkamer-, keukenbedrijven en een hoop andere particulieren tot onze zakenkring kunnen begroeten. Bekijk daarom onze diensten en kom erachter wat VBH Works voor u kan betekenen!

Bobcat

VBH Works beschikt over professionele apparaten en voertuigen om het slopen te vergemakkelijken. Hiermee zorgen wij ervoor dat het werkproces efficiënter verloopt en ontzorgen wij u als klant. Zo is één van de voertuigen waar wij over beschikken de Bobcat T110. Deze bobcat is een van de snelste in zijn soort en kan een topsnelheid van wel 13 km/uur behalen. Bij grondwerk, machinaal slopen en bouwassistentie kunt u de bobcat huren. Niet alleen is een bobcat geschikt voor slopen en grondwerk, ook is het zeer geschikt voor laden en lossen van vrachtwagens en aanhangers. Door de kennis en ervaring die onze vakmensen hebben opgedaan, zijn wij dus erg flexibel in het inzetten van onze apparatuur.

Sloopwerken

VBH Works gaat graag met u de uitdaging aan voor het sloopwerk. Hierbij maken wij geen verschil tussen één enkel wandje of het strippen van een volledig gebouw. Naast het sloopwerk kan VBH Works ook de groenvoorziening voor haar rekening nemen. Het is vanzelfsprekend zeer belangrijk om naar buiten toe goed te worden gepresenteerd. Groenvoorziening is hierbij zeer belangrijk, het laat immers een klein visitekaartje achter. Met VBH Works heeft u een partner met medewerkers die geschoold, gemotiveerd en ervaren. Wij zorgen ervoor dat u bedrijventerrein er professioneel uitziet!

Heeft u interesse in VBH Works? Maak kennis met hét sloopbedrijf voor Best en omgeving. Wij laten u graag zien waarin wij gespecialiseerd zijn. Neem direct contact op voor meer informatie en wij zorgen ervoor dat al uw vragen beantwoord worden.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.