• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Berlicum voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Berlicum

Zoekt u een ervaren sloper voor uw sloopwerkzaamheden? Sloopbedrijf VBH Works is gevestigd in Berlicum en verricht een ruime diversiteit aan sloopwerken. U kunt aan de volgende werkzaamheden denken:

  • Het slopen van badkamers, keukens en vloeren;
  • Het slopen van staal- en betonconstructies;
  • Strippen van panden.

Neem contact met ons op om uw offerte aan te vragen. Hierbij kunt u rekenen op zeer concurrerende prijzen!

Dé specialist voor uw sloopproject

Met een ruime ervaring van meer dan twintig zijn wij dé specialist voor uw project. Wij gaan gericht aan de slag om de sloopwerkzaamheden naar wens uit te voeren. Dit doen wij op een veilige, efficiënte en snelle manier. U kunt rekenen dat er daarom op een verantwoorde manier met het milieu omgegaan wordt. Zo houden wij bij de werkzaamheden rekening met:

  • Het zorgvuldig afplakken van de rekening;
  • Het werken met stofbeperking;
  • Veilig en netjes achterlaten van de werkplek.

Slopen is vakwerk. In de omgeving van Berlicum staat Sloopbedrijf VBH Works u graag bij door middel van ervaren personeel én de modernste technieken en gereedschappen.

Betonboren en betonzagen

De expertise van onze specialisten is groot. Zo kunt u ook bij ons terecht voor betonboren en betonzagen. Van nieuwbouw tot renovatie: wij denken oplossingsgericht met elk project en voeren de werkzaamheden vakkundig uit.

Neem contact op voor uw offerte

Heeft u vragen of wilt u direct uw offerte aanvragen voor sloopwerkzaamheden in de omgeving van Berlicum? U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze specialisten helpen u graag. Voor een kleine impressie van onze mogelijkheden kunt u ons volgen op Facebook en LinkedIn. Zo zijn wij eveneens dé specialist voor betonpompen en het plaatsen van vloeren.

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.