• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Arnhem voor ieder sloop- en bouwproject!

Sloopbedrijf Arnhem

Voor een vakkundige sloop in regio Arnhem schakelt u Sloopbedrijf VBH Works in. Met een ruime ervaring van meer dan twintig jaar zijn wij dé specialist in sloopwerken. U kunt direct een offerte aanvragen voor uw sloopproject door contact met ons op te nemen. Wij denken vervolgens graag met u mee, zodat u een passende offerte krijgt. Sloopbedrijf VBH Works: wij zorgen voor een professionele sloop van de gevraagde objecten in de omgeving van Arnhem!

Compleet in sloopwerken

Bij het uitvoeren van onze sloopwerkzaamheden houden wij nadrukkelijk rekening met kwaliteit en veiligheid, wat gewaarborgd wordt door ons VCA certificaat. Verder staan wij erom bekend dat wij sterk zijn in heldere communicatie en korte lijnen. Sloopwerk maakt vaak deel uit van een groter project en wij streven altijd naar goed overleg, zodat iedere fase van het bouwproject zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kan worden. U kunt ons inschakelen voor de volgende sloopwerken:

  • Kleine en grote sloopwerken;
  • Slopen van staal- en betonconstructies;
  • Het strippen van gebouwen/panden.

Veiligheid

Voordat we bij u in de regio Arnhem de sloopwerkzaamheden komen uitvoeren, zullen wij altijd eerst een gedegen onderzoek doen naar de situatie en de omstandigheden, zodat de veiligheid nooit in het geding komt. Ook houden wij rekening met de omgeving: wij streven er altijd naar zo weinig mogelijk overlast te bezorgen door stofbeperking, het kiezen van het juiste gereedschap en het zorgvuldig afplakken van de omgeving indien nodig. Verder zullen wij onze werkplek altijd netjes en opgeruimd achterlaten.

Kleine en grote sloopwerken

Hoe groot of klein uw klus in de regio Arnhem ook is, u kunt ons als sloopbedrijf altijd inzetten. Klein breekwerk zullen we waar mogelijk en nodig met de hand doen, maar ook waar wat brutere kracht nodig is, kunt u ons inzetten. Zo hebben wij voor zware, grote sloopwerkzaamheden een Bobcat T110. Deze alleskunner kan naast allerlei sloopwerk, ook grondwerk verrichten of bouwassistentie verlenen. Het is een wendbare, compacte machine waarop verschillende hulpstukken aangesloten kunnen worden en die op zijn rupsbanden tot wel 13 km/uur kan halen; hij kan op de meest moeilijk bereikbare plekken komen.

Betonboren en -zagen

Door goed materiaal, jarenlange ervaring én vakkennis met elkaar te combineren, kunnen wij zorgdragen voor een vakkundige sloop. Daarnaast kunt u uitstekend bij ons terecht voor betonboren, betonzagen, sleuven hakken en bobcat werken. Bekijk alle mogelijkheden onder diensten of neem contact met ons op voor meer informatie.

Dé specialist in sloopwerken

Wij staan voor een uniek concept met betrekking sloopwerken en aanverwante zaken. Zo kunnen wij als sloopbedrijf in regio Arnhem ook zorgdragen voor het pompen van beton én het plaatsen van vloeren. Voor meer informatie omtrent betonpompen of het leggen van vloeren kunt u terecht op www.vbhbetonpompen.nl en www.vbhtotaalvloeren.nl.

Maak kennis met Sloopbedrijf VBH Works

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van sloopwerken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Via onze pagina op Facebook kunt u alvast kennismaken met onze werkzaamheden. Sloopbedrijf VBH Works helpt u graag!

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.