• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Best voor ieder sloop- en bouwproject!

Kleine sloopwerken

Voor kleine sloopwerken heeft u aan VBH Works een ideale partner. Al meer dan 20 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in grote en kleine sloopwerken, waarbij we een vlotte en heldere communicatie heel belangrijk vinden. We bieden onze diensten aan tegen scherpe prijzen en hebben veiligheid altijd op één staan.

Veiligheid bij kleine sloopwerken

Een ongeluk zit in een klein hoekje; daarom maken wij altijd een gedegen sloopplan, ook als het om een relatief kleine klus gaat. Want of we nu een muurtje moeten slopen, een plafond moeten verwijderen of een schuurtje om moeten stoten, altijd zijn er omstandigheden waar rekening mee moet worden gehouden. Door de situatie goed in kaart te brengen, komen we niet voor verrassingen te staan en kunnen we uw en onze veiligheid garanderen.

Het juiste gereedschap

Bij kleinere sloopwerkzaamheden zullen wij er vaak voor kiezen om met de hand te werk te gaan. Vaak is extra voorzichtigheid geboden, zeker ook omdat er rekening moet worden gehouden met de omgeving. De gereedschappen die wij daarbij gebruiken worden elk jaar gekeurd en van de hoogste kwaliteit. Door de jaren heen hebben wij zoveel ervaring opgedaan, dat we elke situatie aankunnen. Met de juiste technieken en het juiste materiaal kunnen wij elke sloopklus, groot en klein, aan.

Groter materieel

Is er wat grover geschut nodig voor uw sloopklus? Onze multifunctionele en uiterst wendbare Bobcat kan bijna overal ingezet worden. Het is een compacte machine op rupsbanden die zowel binnen als buiten al heel veel nuttig werk voor ons verricht heeft. Bovendien is de Bobcat met verschillende hulpstukken aan te passen. Dus ook voor wat kleinere sloopwerken waar veel kracht voor nodig is, hebben wij het juiste materieel in huis.

Meer informatie over kleine sloopwerken

Wilt u weten wat VBH Works voor u kan betekenen? Heeft u vragen over onze werkwijze bij kleine sloopwerken of wilt u meer informatie over één van onze andere diensten, zoals betonboren, sleuven hakken of betonzagen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.