• VBH Works

    uw bestratingsbedrijf in regio Helmond voor ieder bestratingsproject!

Draagmuur laten slopen

Wilt u uw woning verfraaien door een draagmuur te verwijderen? Door het laten slopen van de draagmuur kunt u een open doorgang maken naar de keuken, of het terras bij het woongedeelte betrekken. Het laten slopen van een draagmuur is riskant; de rest van het gebouw heeft de muur nodig om overeind te blijven staan. Laat daarom de draagmuur slopen door VBH Works, een betrouwbaar bedrijf met veel ervaring in de sloopwereld. Om een draagmuur te slopen, moeten er maatregelen genomen worden. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u te helpen en alle benodigde berekeningen te maken. Zo weet u zeker dat uw draagmuur veilig en zorgvuldig wordt verwijderd.

Vergunning voor draagmuur laten slopen

In de meeste gevallen is er een omgevingsvergunning nodig voor het laten slopen van een draagmuur. Dat komt omdat de draagconstructie van het gebouw verandert, en dat kan grote gevolgen hebben wanneer het fout gaat. Daarom zorgen wij voor een nauwkeurige constructieberekening. Die is namelijk verplicht bij het aanvragen van de vergunning. Zo kan goed beoordeeld worden of er in de nieuwe situatie nog voldaan wordt aan de bouwnormen.

Echte vakmannen

Bij ons kunt u naast het slopen van draagmuren, ook terecht voor vele andere (sloop)werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Betonboren;
  • Betonzagen;
  • Sleuven hakken;
  • Diverse soorten grondwerk.

Bij VBH Works werken echte vakmannen die weten waar ze mee bezig zijn. Wij kunnen perfect voor u beoordelen of u te maken heeft met een draagmuur of niet. De constructieberekening wordt gemaakt door onze specialist. Zo weten we precies wat er moet gebeuren om de dragende constructie in orde te maken. Denk bijvoorbeeld aan het gewicht en de afmetingen van de draagbalk of draagbalken.

Draagmuur laten slopen: de kosten

Wilt u graag weten wat de kosten zijn voor het laten verwijderen van een draagmuur? Neem dan contact met ons op voor een passende offerte. De kosten hangen mede af van de constructie; samen kijken we wat de beste aanpak is voor uw draagmuur. Op basis daarvan berekenen we de kosten. Heeft u nog andere vragen? Ook dan bent u van harte welkom om ons te bellen of een berichtje te sturen; wij adviseren u graag!

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neemt telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.