• VBH Works

    Uw betoonbedrijf voor al uw projecten.

Betonzagen Rosmalen

VBH Works uit Berlicum heeft jarenlange ervaring met betonzagen bij kleine, middelgrote en grote projecten. Bovendien bieden wij onze diensten aan tegen scherpe en concurrerende prijzen. Als u een partner nodig heeft voor betonzagen in de buurt van Rosmalen, heeft u aan ons dan ook een betrouwbaar en professioneel adres. Onze erkende en VCA-gecertificeerde vakmensen zagen met de beste gereedschappen door diverse harde materialen heen, zoals:

  • beton;
  • natuursteen;
  • baksteen;
  • asfalt.

Betonzagen in Rosmalen: veilig en efficiënt

Zagen in beton is een complexe en gespecialiseerde techniek waarvoor ervaring, kennis en het juiste gereedschap vereist. Het is daarom sterk aan te raden om betonzagen over te laten aan de specialist. VBH Works zorgt ervoor dat de werkzaamheden veilig, nauwkeurig en efficiënt worden uitgevoerd.

Zijn er andere bedrijven betrokken bij het bouwproject? Een soepele samenwerking is dan essentieel voor het proces. Door goed te overleggen, een duidelijke planning en netjes en opgeruimd te werken kan iedereen zo efficiënt mogelijk te werk gaan, met zo min mogelijk vertraging. Onze ervaring in samenwerken met andere partijen en onze aanpakkersmentaliteit zorgen er vaak zelfs voor dat het proces nog sneller gaat!

Veiligheid

Veiligheid voor alles. Dat geldt voor de mensen, maar ook voor de omgeving. Betonzaagmachines en gereedschappen, maar ook het vrijkomende stof en waterkoeling brengen risico’s met zich mee. Onze specialisten zijn getraind om de gereedschappen veilig te hanteren en voorzorgsmaatregelen te nemen om letsel te voorkomen. Natuurlijk wordt er ook op gelet dat de omgeving niet beschadigd wordt. Denk aan leidingen en bekabeling of scheuren in muren en vloeren.

Nauwkeurigheid

Precisie is vaak van groot belang. Onze specialisten hebben de ervaring en de vaardigheden om zaagsneden nauwkeurig te zetten volgens alle specificaties. Zo zullen de openingen perfect passen en blijft de structurele integriteit van het gesteente behouden. Daarnaast weten we precies hoe we schade aan leidingen en bekabeling moeten voorkomen.

Betonzagen en meer

Naast betonzagen, kunt u VBH Works in Rosmalen ook inzetten voor diverse andere werkzaamheden zoals:

We werken daarnaast nauw samen met onze partners van VBH Totaalvloeren. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van betonvloeren met of zonder vloerverwarming en met diverse afwerkingen.

Meer informatie

Benieuwd naar onze prijzen en tarieven? Of wilt u graag weten wat wij met onze diensten voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u graag verder.

Nieuwe vloer nodig?

Neem dan contact op met onze partners van VBH Totaalvloeren.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neemt telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.