• VBH Works

  Uw betoonbedrijf voor al uw projecten.

Betonzagen Den Bosch

Zoekt u een bedrijf in de omgeving van Den Bosch voor een zaagklus in beton of ander gesteente? VBH Works uit Berlicum bestaat al meer dan 20 jaar en is dé specialist op het gebied van betonzagen, betonboren, sloopwerkzaamheden en grondwerken. Wij zijn een samenvoeging van drie sloopbedrijven die elk al jaren actief waren in de bouwsector. Particulieren, aannemers en andere bedrijven weten ons te vinden vanwege onze professionaliteit en flexibiliteit. We denken graag met u mee zodat niet alleen de betonzaagklus, maar ook de rest van uw bouw- of sloopwerkzaamheden vlot en efficiënt verlopen.

Waarom u VBH Works moet hebben voor betonzagen in Den Bosch

 • Jarenlange ervaring met kleine en grote projecten;
 • Flexibiliteit en oplossingsgericht;
 • Gunstige prijzen, duidelijke afspraken;
 • VCA gecertificeerd vakmanschap uit de buurt.

Betonzagen is onze specialiteit

Betonzagen is specialistisch werk. Ervaring, kennis van de verschillende technieken en het juiste gereedschap zijn essentieel om het werk veilig en nauwkeurig uit te kunnen voeren. U kunt dit daarom het beste overlaten aan de professional. Met ons gereedschap en de vakkennis van onze specialisten zagen wij niet alleen door beton heen, maar ook andere harde steensoorten pakken wij aan, zoals baksteen, natuursteen of graniet.

Betonzagen in Den Bosch: veiligheid voorop

VBH Works zorgt ervoor dat het werk niet alleen efficiënt en nauwkeurig, maar zeker ook veilig gebeurt. Bij het zagen in beton of andere harde steensoorten kunnen splinters en brokstukken vrijkomen en rond gaan vliegen als dit niet veilig gebeurt, en ook is het belangrijk dat er wordt gelet op leidingen en andere omliggende structuren. Wij weten precies wat we moeten doen om de risico’s te minimaliseren en zo onnodige kosten of reparaties te voorkomen.

 Toepassingen voor betonzagen

Als specialist in betonzagen en betonboringen kunt u ons inschakelen voor het zagen en boren in harde steensoorten voor de meest uiteenlopende doeleinden, zoals bijvoorbeeld:

 • Een deur- of raamopening uitzagen;
 • Het maken van een trapgat;
 • Het plaatsen van een lichtkoepel;
 • Kabelgootjes uitfrezen;
 • Dilataties aanbrengen in de buitenmuur.

Overlast bij betonzagen beperken

Bij het zagen in beton en andere harde steensoorten kan er overlast optreden voor de omgeving in de vorm van herrie en stof. Wij zorgen ervoor dat die overlast zoveel mogelijk beperkt wordt. Zo doen wij aan stofbeperking door bijvoorbeeld water te gebruiken, dat direct wordt opgezogen. Natuurlijk laten we onze werkplek altijd schoon, netjes en opgeruimd achter. Bovendien houden we uiteraard rekening met andere werkzaamheden die tijdens en na het zagen uitgevoerd worden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over betonzagen in de regio Den Bosch door VBH Works? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of kijk eens onder de referenties om te zien wat wij zoal kunnen op het gebied van zagen, boren, sleuven hakken en sloopwerken.

Nieuwe vloer nodig?

Neem dan contact op met onze partners van VBH Totaalvloeren.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neemt telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.