• VBH Works

    Uw betoonbedrijf voor al uw projecten.

Betonzaag bedrijf

VBH Works is uw ideale partner als het aankomt op betonzagen, betonboren en sloopwerken van kleine én grote omvang. Bent u dus op zoek naar een betonzaag bedrijf? Dan bent u op zoek naar ons! U kunt VBH Works inschakelen als particulier én als bedrijf; binnen de bouwsector staan wij bekend als een betrouwbaar en flexibel sloopbedrijf.

Betonzaagbedrijf voor grote en kleine projecten

Betonzagen is een specialistisch karwei waar de juiste kennis voor nodig is, én het juiste gereedschap. VBH Works heeft beide in huis. We voeren de werkzaamheden altijd uit met inachtneming van de veiligheid, maar ook zorgen wij voor een soepele samenwerking met andere bedrijven en aannemers. Zo kan iedereen zo efficiënt mogelijk werken met zo min mogelijk vertraging.

Betonzagen onder alle omstandigheden

Wij gebruiken de beste gereedschappen bij het betonzagen. Dat draagt niet alleen bij aan de kwaliteit van het eindresultaat, ook efficiëntie speelt een grote rol. Toch kan bij het zagen van beton veel stof vrijkomen; door water te gebruiken bij het zagen wordt dit slijpsel uit de lucht gehouden. Bovendien wordt het water direct opgezogen met speciale afzuiging, zodat er ook geen sprake is van wateroverlast. We werken dus schoon en netjes en laten de werkplaats altijd opgeruimd achter. Uiteraard houden wij rekening met andere werkzaamheden die uitgevoerd worden voor, tijdens en na het betonzagen.

Betonzaagbedrijf en meer

VBH Works zaagt niet alleen beton; ook voor het zagen van allerlei steensoorten, zoals bijvoorbeeld natuursteen, kunt u ons inschakelen. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor onder andere:

Verder hebben wij ook een Bobcat in ons machinepark, zodat u ons ook kunt inschakelen voor zwaardere grond- en sloopwerken op moeilijker begaanbaar terrein.

Meer informatie

Wij bieden onze diensten aan tegen scherpe en concurrerende prijzen. Bovendien hebben wij veel ervaring met het afstemmen en samenwerken met andere deelnemers in het bouwproces. Onze aanpakkersmentaliteit zorgt ervoor dat de planning van uw project vaak nog verder versneld wordt. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden van ons bedrijf rondom betonzagen? Heeft u vragen over één of meer van onze andere diensten? Neem contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek en helpen wij u graag verder!

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neemt telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.