• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Den Bosch voor ieder sloop- en bouwproject!

Betonboringen Veghel

Bent u op zoek naar een bedrijf in de buurt van Veghel dat betonboringen voor u uit kan voeren? Schakel dé specialist in op het gebied van sloopwerken en betonbewerkingen: VBH Works uit Berlicum! Betonboren, betonzagen, sleuven hakken en nog veel meer: wat er ook nodig is, met de meest moderne technieken en hoogwaardige gereedschappen kunnen wij u ondersteunen in grote én kleine projecten.

Betonboringen in Veghel: nauwkeurig en efficiënt

Boren in beton vereist kennis en ervaring. Bij VBH Works werken alleen volledig VCA-gecertificeerde mensen die nauwkeurig en veilig te werk gaan. Voor betonboringen in Veghel kunt u bij ons dus rekenen op specialisten die weten wat ze doen en ook de risico’s kennen. Altijd zullen wij, voordat we starten, de risico’s van de situatie ter plaatse in kaart brengen zodat er niets mis kan gaan. Wij voeren betonboringen uit in o.a.:

  • betonvloeren en asfalt;
  • betonnen wanden;
  • horizontale én verticale richting, maar ook “op de kop” dus in plafonds etc.;

Denk bijvoorbeeld ook aan het boren van ankergaten, inclusief de levering en de bevestiging van ankers, op welke manier dan ook. Heeft u ventilatiegaten nodig voor het plaatsen van ventilatiekokers en/of -roosters? Wij verzorgen niet alleen de boringen maar we kunnen ook de roosters en kokers zelf leveren én plaatsen.

Veiligheid is alles

Bij het boren in beton is het belangrijk dat er niet alleen nauwkeurig, maar vooral ook veilig gewerkt wordt. Specialistische kennis en gereedschap is vereist om schade te voorkomen. Schade aan leidingen of elektriciteitsnetwerken bijvoorbeeld, maar ook aan het materiaal zelf. Ook de uitvoerders zelf en eventuele omstanders moeten zichzelf beschermen tegen vrijkomend stof en eventueel rondvliegend puin.  Betonboringen voeren wij bijna altijd “nat uit”, zodat het stof zich zoveel mogelijk bindt. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan er namelijk toch materiaal vrijkomen. Wanneer wij klaar zijn, zorgen we er uiteraard voor dat de omgeving schoon en netjes achtergelaten wordt. Restmaterialen voeren wij op de correcte manier af. Dat hoort allemaal bij de service van VBH Works!

Meer informatie over betonboringen in Veghel

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte voor betonboringen in Veghel? Of bent u gewoon alvast benieuwd wat wij voor u en uw project kunnen betekenen? Neem gerust even contact met ons op. Naast betonboringen kunt u bij ons ook terecht voor betonzagen, sleuven hakken, grote en kleine sloopwerken, grondwerk én werken met de Bobcat. Kijk ook eens op onze Facebookpagina, waar wij regelmatig updates en publicaties plaatsen over onze projecten.

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.