• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Den Bosch voor ieder sloop- en bouwproject!

Betonboringen Uden

Heeft u een bedrijf nodig dat betonboringen in Uden kan uitvoeren? Voor aantrekkelijke prijzen zorgt VBH Works uit Berlicum ervoor dat alle betonboringen die er nodig zijn veilig en efficiënt uitgevoerd worden. Wij hebben vele jaren ervaring met zowel kleine als grote projecten en werken graag voor zowel particulieren als aannemers, woningbouwverenigingen en andere commerciële partijen of gemeentelijke instanties. Ook denken we desgevraagd graag met u mee over eventuele uitdagingen; wij helpen u graag verder met elk bouwproject!

Betonboringen in Uden: toepassingen

U kunt ons inschakelen voor betonboringen in Uden voor de meest uiteenlopende doeleinden en toepassingen zoals:

  • Boren in beton, asfalt, natuursteen of andere harde materialen;
  • Het boren van ventilatie- of aircogaten in wanden, vloeren én plafonds; inclusief levering én montage van ventilatiekokers en -roosters;
  • Het maken van ankergaten, inclusief levering en bevestiging van ankers in verschillende vormen;
  • Horizontaal en verticaal boren, maar ook bijvoorbeeld “op de kop”;
  • Het maken van constructieve openingen zoals liftschachten, trapgaten, ramen en deuren;
  • Het maken van gaten en sleuven voor bekabeling en leidingen.

Naast betonboren kunnen wij ook betonzagen en sleuven hakken, en zijn wij ook gespecialiseerd sloopbedrijf. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor allerlei soorten grondwerk. Wij zijn dus op verschillende vlakken inzetbaar en denken bovendien graag met u mee!

Veilige betonboringen in Uden

Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd; dat betekent dat ze betonboringen altijd veilig en nauwkeurig uitvoeren. Ze weten met welke regels en risico’s ze te maken kunnen krijgen en handelen daar dan ook naar. Voordat er gestart wordt met de werkzaamheden voeren we altijd een vooronderzoek uit. Zo brengen we de risico’s in kaart en komen we tijdens het betonboren niet meer voor verrassingen te staan. Uiteraard worden altijd alle voorzorgsmaatregelen genomen zodat het werk niet alleen efficiënt maar ook veilig verloopt. Rondvliegend stof beperken we door “nat” te boren, we maken gebruik van de juiste beschermingsmaterialen en zorgen ervoor dat de werkplaats schoon en netjes wordt achtergelaten.

Meer informatie over betonboringen in Uden

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Of bent u benieuwd wat de kosten zijn wanneer wij betonboringen in Uden komen uitvoeren? Neem dan even contact met ons op; wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en zullen u een passende en duidelijke offerte doen toekomen. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.