• VBH Works

    uw sloopbedrijf in regio Den Bosch voor ieder sloop- en bouwproject!

Betonboringen Schijndel

Wilt u betonboringen in Schijndel laten uitvoeren door een echte specialist? VBH Works uit Berlicum is gespecialiseerd in betonboren, betonzagen en sleuven hakken, maar u kunt ons ook inschakelen voor de meest uiteenlopende sloopwerken en voor grondwerk. Door onze jarenlange ervaring met kleine én grote projecten zijn wij zeer breed inzetbaar. Ook als u iemand nodig heeft die oplossingsgericht met u meedenkt, staan wij voor u klaar.

Betonboringen in Schijndel professioneel uitgevoerd

Betonboren is een bijzonder vak; er is veel kennis nodig om de betonboringen veilig en efficiënt uit te kunnen voeren. Schakel daarom een professioneel betonboorbedrijf in. Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Daarnaast werken we met moderne technieken en alleen de beste gereedschappen. Bovendien zullen wij altijd een vooronderzoek uitvoeren om de bijzonderheden en eventuele gevaren en risico’s in kaart te brengen. Zo weet u zeker dat er bijvoorbeeld geen leidingen of bekabelingen geraakt worden, maar ook andere schade wordt op deze manier voorkomen. Wij boren bijna altijd nat, om rondvliegend stof zoveel mogelijk te beperken. Uiteraard zorgen wij er na afloop van de werkzaamheden altijd voor dat de werkplaats netjes wordt achtergelaten. Eventueel restmateriaal voeren wij op de juiste manier voor u af.

Betonboringen in Schijndel voor kleine en grote projecten

Het maakt niet uit of het een groot of een klein project is waar wij als betonboorbedrijf aan de slag gaan; wij ondersteunen u graag. Omdat wij naast betonboren, nog veel meer werkzaamheden voor u uit kunnen voeren, zijn wij multi-inzetbaar. Wij kunnen o.a.:

  • Betonboringen uitvoeren in beton, asfalt, natuursteen en andere harde materialen;
  • Horizontaal, verticaal en “op de kop” boren;
  • Betonzagen;
  • Sleuven hakken;
  • Sloopwerken uitvoeren;
  • Werken met een Bobcat voor uiteenlopende werkzaamheden.

Toepassingen

Moeten er ventilatiegaten geboord worden? Wij kunnen ook de kokers en roosters leveren én aanbrengen. Wij boren gaten in betonnen muren, vloeren én plafonds voor allerlei ventilatie- en luchtbehandelingssystemen. Daarnaast kunnen wij betonboringen in Schijndel uitvoeren voor het aanleggen van bekabeling en bedrading, de installatie van leidingen of om constructieve openingen te creëren. Denk bijvoorbeeld aan liftschachten, ramen of deuren. Wij zorgen ervoor dat de openingen nauwkeurig en stevig gemaakt worden, waarbij altijd rekening gehouden wordt met de constructie.

Uiteraard kunnen wij u ook helpen wanneer er ankers geïnstalleerd moeten worden. wij boren niet alleen de gaten, maar brengen ook allerlei soorten ankers aan. Wij bieden u dus een complete service en gaan pas weg als alles perfect in orde is gemaakt.

Contact over betonboringen in Schijndel

Wilt u weten of wij ook voor u wat kunnen betekenen? Bent u benieuwd naar onze tarieven en wilt u graag een offerte aanvragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden met u. Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina, waar wij regelmatig publiceren over lopende en afgeronde projecten.

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.