• VBH Works

    uw bestratingsbedrijf in regio Helmond voor ieder bestratingsproject!

Betonboringen Rosmalen

Voor het uitvoeren van betonboringen in Rosmalen en omgeving is VBH Works uit Berlicum dé aangewezen partij om in de arm te nemen. Als sloopbedrijf dat gespecialiseerd is in o.a. betonboren, betonzagen en de meest uiteenlopende sloopwerkzaamheden, hebben wij vele jaren ervaring. We voeren de boringen uit door gebruik te maken van de modernste technieken en gereedschappen. Of het gaat om een groot of een klein project: wij voeren de betonboringen efficiënt en nauwkeurig uit!

Uw specialist voor betonboringen in Rosmalen

Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en voeren de betonboringen secuur en veilig uit. Betonboren is een specialistisch werk waarbij niet alleen nauwkeurig, maar ook veilig gewerkt moet worden om (ernstige) schade te voorkomen. Wij weten als geen ander wat de risico’s zijn en brengen die voordat we aan de slag gaan in kaart. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende betonboor werkzaamheden:

  • Boringen in betonvloeren en asfalt;
  • Boringen in wanden van beton en metselwerk;
  • Boren in alle richtingen: Horizontaal, verticaal en “op de kop”;
  • Boren van ankergaten inclusief levering en bevestiging van ankers in alle varianten;
  • Boren van ventilatiegaten in woningen en bedrijfspanden, inclusief levering en plaatsing van ventilatiekokers en -roosters.

Schoon en veilig werken

Betonboringen kunnen veel stof en puin opleveren. VBH Works zorgt ervoor dat de werkzaamheden zo schoon mogelijk uitgevoerd worden en we laten de werkplaats ook altijd schoon en netjes achter. Bovendien hebben we veel ervaring met het werken aan grote, gedeelde projecten. Daarom weten we hoe we rekening moeten houden met andere werkzaamheden die plaats vinden, alsook met de omgeving. Wij voeren de betonboringen doorgaans “nat” uit: we gebruiken water tijdens het boren dat het stof bindt, zodat het zich niet verspreidt. Dat wordt zuigen wij netjes op en voeren wij op de juiste manier af, net als andere restmaterialen. U heeft er dus geen omkijken naar!

Meer informatie over betonboringen in Rosmalen door VBH Works

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of zou u graag een vrijblijvende offerte opvragen zodat u een goed inzicht krijgt in de kosten? Neem dan gerust even contact met ons op; wij geven u vakkundig advies en helpen u graag met al uw vragen. Kijk ook eens op onze Facebookpagina, waar wij regelmatig foto’s en informatie plaatsen over lopende en afgeronde projecten.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neemt telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.