• VBH Works

    uw bestratingsbedrijf in regio Helmond voor ieder bestratingsproject!

Betonboringen Oss

Voor het uitvoeren van betonboringen in de regio Oss is VBH Works dé aangewezen specialist. Gevestigd in Berlicum hebben wij als sloopbedrijf al vele jaren actief in de regio en werken wij aan kleine en grote projecten voor zowel particulieren als aannemers, woningbouwverenigingen etc. Of u ons in wilt schakelen voor productiewerk op bijvoorbeeld nieuwbouwprojecten, of ons nodig heeft om actief en oplossingsgericht mee te denken bij exclusieve projecten: VBH Works is breed inzetbaar en staat voor u klaar op het gebied van betonboren, betonzagen, sloopwerken en nog veel meer.

Betonboringen in Oss, professioneel en efficiënt

Betonboren is een vak apart en om een boring goed uit te voeren is kennis en ervaring nodig. Het is namelijk echt precisiewerk en er zijn vaak allerlei risicofactoren waarmee rekening gehouden moet worden. Betonboringen voeren onze VCA gecertificeerde specialisten uit met de modernste technieken en veilig en professioneel gereedschap. Met een diamantboor komen wij ook door het allerhardste materiaal. U kunt ons o.a. inschakelen voor:

  • Boren in betonvloeren en asfaltverhardingen;
  • Boren in wanden van beton of metselwerk;
  • Horizontaal, verticaal en “op de kop” boren;
  • Het maken van ankergaten, inclusief levering en bevestiging van de ankers;
  • Boren van ventilatiegaten in wanden en plafonds, inclusief levering en montage van ventilatiekokers en -roosters.

Schone en veilige betonboringen in Oss

Bij het boren in beton, metselwerk en asfalt kan veel stof vrijkomen. Dat kan veel rotzooi geven in de omgeving en het is bovendien erg ongezond om in te ademen. Uiteraard werken wij met stofkappen, maar ook beperken wij stofvorming tot een minimum door water te gebruiken. Het water bindt het vrijkomende stof samen zodat het zich niet door de ruimte of omgeving verspreidt. Na afloop van de werkzaamheden zorgen wij dat alles op de juiste manier wordt afgevoerd, waarbij we ook rekening houden met het milieu. De werkplaats blijft schoon en netjes achter als wij klaar zijn.

Meer informatie

Wilt u weten wat VBH Works voor u kan betekenen op het gebied van betonboringen in Oss? Of heeft u vragen over deze en andere werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren? Wellicht heeft u professioneel advies nodig omtrent een project. Ook voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Verder kunt u ook eens een kijkje nemen op onze Facebookpagina, waar wij regelmatig publiceren over onze lopende en afgeronde projecten.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neemt telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.