• VBH Works

    uw bestratingsbedrijf in regio Helmond voor ieder bestratingsproject!

Betonboren Utrecht

Bent u opzoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in betonboren en dat in de omgeving van Utrecht? U bent op het juiste adres bij VBH Works! VBH Works garandeert u dat u door een specialist wordt geholpen met gebruik van de modernste technieken en gereedschappen. Van maken en installeren op een nieuwbouwproject tot het oplossend denken en uitvoeren bij een renovatieproject. Wij zijn breed inzetbaar en helpen u met elk bouw karwei! Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u vragen over betonboren? Neem vrijblijvend contact op! VBH Works dé specialist voor u in Utrecht.

Geen overlast bij het beton boren in Utrecht

Bij VBH Works vinden we belangrijk dat u en uw omgeving zo min mogelijk overlast heeft, tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden. Door onze ervaring en goede apparatuur is het mogelijk om onze werkzaamheden uit te voeren zonder al te veel lawaai. Daarnaast zorgen we voor het complete pakket. Dit wil zeggen: het verwijderen en afvoeren van het bewerkte materiaal en uiteraard, het schoon achterlaten van de werkplek. Ook andere wensen zijn voor ons geen probleem.

Meer dan alleen betonboren

De werkzaamheden met betrekking tot betonboren zijn verschillend. Zo zijn er veel verschillende mogelijkheden. Bij VBH Works kunt u terecht voor:

  • Boringen in betonvloeren en asfaltverhardingen;
  • Boringen in beton- en metselwerk wanden;
  • Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren;
  • Boren van ankergaten inclusief het leveren en bevestigen van de ankers in alle soorten en maten;
  • Boren van ventilatiegaten in woningen inclusief het leveren en aanbrengen van ventilatiekokers en –roosters.

Wanneer u gaat wilt gaan boren spelen er veel factoren mee. VBH Works zorgt er samen met u voor dat er juist geboord wordt. Zo hoeft u zelf niet te zoeken naar de leidingen, u boord nooit verkeerd boven uw macht, u boord nooit te diep en u bent ervan gegarandeerd dat er altijd met het juiste materiaal wordt gewerkt. Door het inschakelen van VBH Works voorkomt u dat er onnodige schade komt aan uw woning/bedrijfspand.

Vraag direct uw offerte aan

Wilt u meer weten over betonboren in regio Utrecht? Neem vrijblijvend contact op met VBH Works. U kunt ons bereiken via info@vbhworks.nl of bel naar 073 – 6907943. Ook kunt u gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aanvragen. Als sloopbedrijf kunt u daarnaast bij ons terecht voor sloopwerken, betonzagen, sleuven hakken, bobcat werken, bestrating, groenvoorziening en grondwerk. Wilt u een kleine impressie van gerealiseerde werkzaamheden neem dan een kijkje op onze Facebookpagina.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neemt telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.