• VBH Works

    uw bestratingsbedrijf in regio Helmond voor ieder bestratingsproject!

Betonboren Eindhoven

Bent u opzoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in betonboren in (omgeving) Eindhoven? U bent op het juiste adres bij VBH Works! VBH Works garandeert u dat u door een specialist wordt geholpen met gebruik van de modernste technieken en gereedschappen. Van maken en installeren op een nieuwbouwproject tot het oplossend denken en uitvoeren bij een renovatieproject. Wij zijn breed inzetbaar en helpen u met elk bouw karwei! Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u vragen over betonboren? Neem vrijblijvend contact op! VBH Works dé specialist voor u in Eindhoven.

Meer dan alleen betonboren

De werkzaamheden met betrekking tot betonboren zijn verschillend. Zo zijn er veel verschillende mogelijkheden. Bij VBH Works kunt u terecht voor:

  • Boringen in betonvloeren en asfaltverhardingen;
  • Boringen in beton- en metselwerk wanden;
  • Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren;
  • Boren van ankergaten inclusief het leveren en bevestigen van de ankers in alle soorten en maten;
  • Boren van ventilatiegaten in woningen inclusief het leveren en aanbrengen van ventilatiekokers en –roosters.

Naast betonboringen, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld het zagen of frezen van beton en het maken van sleuven. Ook boren en zagen in natuursteen of andere soorten steen behoren tot de mogelijkheden.

Wanneer u wilt gaan boren spelen er veel factoren mee. VBH Works zorgt er samen met u voor dat er juist geboord wordt. Zo hoeft u zelf niet te zoeken naar de leidingen, u boort nooit verkeerd of boven uw macht, u boort nooit te diep en u bent ervan gegarandeerd dat er altijd met het juiste materiaal wordt gewerkt. Door het inschakelen van VBH Works voorkomt u dat er onnodige schade komt aan uw woning/bedrijfspand.

Betonboren in de regio Eindhoven

Of u nu een groot of een klein project voor ons heeft, wij komen u graag ondersteunen met betonboren of betonzagen. Er zijn tal van werkzaamheden waarbij een goed betonboorbedrijf als VBH Works nodig is om ze tot een goed einde te brengen. Wij werken efficiënt en deskundig aan bijvoorbeeld liftschachten, trapgaten, luchtkanalen en beluchtingen voor kelders of kruipruimtes. Voordat wij aan de slag gaan, zullen we altijd een vooronderzoek uitvoeren, zodat we tijdens de werkzaamheden niet voor verrassingen komen te staan en de klus veilig en netjes uitgevoerd kan worden. We bekijken bijvoorbeeld altijd of er nog ergens leidingen lopen waar we rekening mee moeten houden, maar ook stellen we van tevoren vast wat de dragende delen van een gebouw zijn.

Werkplan voor betonboringen

Door het vooronderzoek goed uit te voeren en met u in overleg te gaan, kunnen wij een efficiënt werkplan opstellen en beslissen welke gereedschappen en materialen er nodig zijn voor de klus. Als wij onze werkzaamheden hebben beëindigd, zorgen we er altijd voor dat we de werkplaats schoon en netjes achterlaten, zodat u ook weer snel verder kan.

Vraag direct uw offerte aan

Wilt u meer weten over betonboren in regio Eindhoven? Neem vrijblijvend contact op met VBH Works. U kunt ons bereiken via info@vbhworks.nl of bel naar 073-6907943. Ook kunt u gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aanvragen. Als sloopbedrijf kunt u daarnaast bij ons terecht voor sloopwerken, betonzagen, sleuven hakken, bobcat werken, bestrating, groenvoorziening en grondwerk. Wilt u een kleine impressie van gerealiseerde werkzaamheden neem dan een kijkje op onze Facebookpagina.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neemt telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.