• VBH Works

    uw bestratingsbedrijf in regio Helmond voor ieder bestratingsproject!

Betonboren Den Bosch

VBH Works is dé specialist in Den Bosch als het gaat om betonboringen. Onze jarenlange ervaring in  zowel kleine als grote projecten garanderen u de beste service. Betonboren, ofwel boren/gaten maken in beton, is één van onze specialiteiten. Het is is een precisiewerk waar de nodige kennis en ervaring voor vereist is. Er komt namelijk veel bij kijken.  Wanneer het betonboren niet goed gebeurt, kan dat veel schade opleveren. Voordat we aan de slag gaan, bekijken we dan ook goed waar we rekening mee moeten houden. Zo kunnen we ook een passende offerte opmaken.

Dé vakman voor betonboren in de regio Den Bosch

Betonboren is precisiewerk en bovendien moet het ook veilig gebeuren. Bij elk project waar betonboringen verricht moeten worden, moet weer rekening gehouden worden met andere risicofactoren en omstandigheden waar we rekening mee moeten houden. Het is dan ook altijd maatwerk  en om onnodige schade te voorkomen is inzicht en expertise van groot belang. Bij VBH Works kunt u terecht voor o.a.:

  • Boringen in betonvloeren en asfaltverhardingen;
  • Boringen in beton- en metselwerk wanden;
  • Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren;
  • Boren van ankergaten inclusief het leveren en bevestigen van de ankers in alle soorten en maten;
  • Boren van ventilatiegaten in woningen inclusief het leveren en aanbrengen van ventilatiekokers en –roosters.

Betonboren in Den Bosch: schoon en veilig

Wanneer er betonboringen worden uitgevoerd, zullen er na afloop tal van af te voeren materialen overblijven.  VBH Works heeft speciale werkprocessen om stof en afvalmateriaal zoveel mogelijk te voorkomen. Door water te gebruiken tijdens het boren, wordt het vrijkomende stof gebonden zodat het zich niet verspreidt. Dit wordt allemaal opgezogen.

Wij laten de werkplek uiteraard schoon en netjes achter. Wanneer wij betonboringen uitvoeren houden we rekening met andere werkzaamheden in het pand, maar ook zoveel mogelijk met de omgeving. Daarom gaan wij altijd met de grootste zorg te werk. Vrijgekomen beton of steen wordt door ons zorgvuldig afgevoerd, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Het beste erkende sloopbedrijf voor u

VBH Works is als sloopbedrijf VCA gecertificeerd. Door de jaren heen hebben wij bovendien een ruime ervaring opgebouwd. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Kijk ook eens op onze Facebookpagina voor een impressie van al onze werkzaamheden. Hier vindt u namelijk diverse projecten die zijn opgeleverd voor onze klanten. V

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neemt telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.