• VBH Works

    uw bestratingsbedrijf in regio Helmond voor ieder bestratingsproject!

Betonboren Den Bosch

VBH Works is dé specialist in Den Bosch als het gaat om betonboren. Met onze jarenlange ervaringen in sloopwerken van zowel kleine- als grote projecten bent u gegarandeerd van de beste service. Betonboren, ofwel boren/gaten maken in beton, behoort tot onze specialiteiten en voeren wij daarom ook vaak uit. Bij betonboren komen veel factoren kijken waarmee u rekening moet houden. Wij vertellen u dan ook graag van A tot Z wat er moet gebeuren en waarmee u rekening kunt houden. Zo ontvangt u dan van ons ook een passende offerte. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op! Zoekt u dé specialist in betonboren en bent u woonachtig in Den Bosch? VBH Works helpt u graag. U kunt ons bereiken via info@vbhworks.nl of bel vrijblijvend naar 073 – 6907943. VBH Works hét sloopbedrijf dat u zoekt!

Betonboren in Den Bosch is vakwerk

Betonboren is precisiewerk en daarom is het belangrijk dat er goed wordt gekeken naar alle factoren. Zo zijn er voor elke plek waar geboord moet worden andere risicofactoren en dingen waar u rekening mee moet houden. Betonboren is maatwerk en om onnodige schade te voorkomen dient dit uitgevoerd te worden met de grootste precisie en expertise. Bij VBH Works kunt u terecht voor:

  • Boringen in betonvloeren en asfaltverhardingen;
  • Boringen in beton- en metselwerk wanden;
  • Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren;
  • Boren van ankergaten inclusief het leveren en bevestigen van de ankers in alle soorten en maten;
  • Boren van ventilatiegaten in woningen inclusief het leveren en aanbrengen van ventilatiekokers en –roosters.

Gedurende tijd dat u aan het betonboren bent blijven er tal van af te voeren materialen over. Daar heeft VBH Works speciale werkprocessen voor om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Om stof te beperken werken wij met water, dit wordt allemaal opgezogen. Wij laten de omgeving schoon achter. Bij het boren geldt dat wij rekening houden met de werkzaamheden in het pand en dus altijd met de grootste zorg te werk gaan. Vrijgekomen beton of steen wordt door ons zorgvuldig afgevoerd, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Het beste erkende sloopbedrijf voor u

VBH Works is als sloopbedrijf VCA gecertificeerd. Door de jaren heen hebben wij een ruime ervaring opgebouwd. Wij zijn gespecialiseerd in: Sloopwerken – Betonboringen – Sleuven hakken, kappen en frezen – Bestrating – Groenvoorziening – Grondwerk.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Ook kunt u een impressie krijgen van de mogelijkheden door middel van onze Facebookpagina. Neem gerust een kijkje! Hier vindt u diverse projecten die zijn opgeleverd voor onze klanten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Of u neemt telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6907943.